Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özdilek, Ramazan’a hazır – Kocatepe Gazetesi

Özdilek, Ramazan’a hazır – Kocatepe Gazetesi
Özdilek, Ramazan'a hazır

Özdilek Alışveriş Merkezleri Ramazan ayına özel hazırladığı birbirinden lezzetli iftar mönüleri, her bütçeye uygun 4 farklı çeşit erzak paketleri ve gerçekleştireceği etkinliklerle beraber hazırlıklarını tamamladı

21 Temmuz – 7 Ağustos ta-rihlerini kapsayan Özdilek ürün kataloğunda et, şarküteri, unlu mamuller, içecek, bakliyat, temizlik, züccaciye, bahçe mobilyaları, elektronik ürünlerinde, Ramazan ayına özel indirimler bulunuyor.
Özdilek Alışveriş Merkezleri Ramazan ayında birbirinden lezzetli iftar mönüleriyle müşterilerini ağırlıyor. Izgara Köfte, Piliç Sote, Çiftlik Kebabı ve Karışık Izgara yemeklerinin yer aldığı iftarlık mönüler, uygun fiyatlarıyla Özdilek kalitesinde müşterilere sunuluyor. Ramazan ayının vazgeçilmezi iftar sofraları için hazırlanan birbirinden nefis tatlar, Özdilek’in usta aşçıları tarafından hazırlanıyor. Restoranlarında self servis yerine doğrudan iletişimin ön planda tutulduğu bir anlayışı benimseyen Özdilek, Ramazan ayı boyunca farklı tatlar arayanlar için damak zevklerine uygun özel mönüleri ile müşterilerine hizmet vermeye hazır.
Dört farklı çeşit erzak paketi oluşturarak müşterilerine büyük kolaylık sağlayan Özdilek, her bütçeye uygun erzak paketi sunmaktadır. Erzak paketleri 14,90 TL, 26,90 TL, 39,90 TL ve 79,90 TL’lik fiyatlarla tüketiciye sunulmaktadır. Erzak paketlerini özel ambalajında sunan Özdilek, isteğe göre erzak paketleri de oluşturabilmektedir. İsteğe özel erzak paketleri de oluşturulup, bu bağlamda yağ, şeker, çay, tuz, un gibi temel ihtiyaç gıdalarının yanında mevsimsel etki de göz önünde bulundurularak kuru gıdalar tercih edilmektedir. (Kocatepe)