Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özdilek, sporun ve sporcuların yanında

Özdilek, sporun ve sporcuların yanında
Özdilek, sporun ve sporcuların yanında

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, öğretim üyeleri ve Özdilek Afyonkarahisar AVM İşletme Müdür Yardımcısı M. Sami Eraslan’ın da katıldığı organizasyonda öğrenciler, şampiyonluklarını kesilen pasta ile kutladı.
Spor Şenliği kapsamındaki sokak basketbolu müsabakalarına bayan ve erkek öğrenciler kendi takımlarını kurarak katıldı. Masa tenisi turnuvalarında da bayan ve erkek öğrenciler ayrı ayrı yarıştı. AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak başta olmak üzere öğretim üyeleri ve turnuvalara katılan öğrenciler, sportif faaliyetlere ve eğitime verdiği destekler dolayısıyla Özdilek AVM’ye teşekkür etti. Pasta kesiminin ardından dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.
ÖZDİLEK’TE KAHVALTI
 ETTİLER
İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri arasında düzenlenen ve 5 gün süren Spor Şenliği organizasyonunda ter döken sporcular, Özdilek’te şampiyonluğun tadını çıkardılar. Dereceye giren öğrenciler ve turnuvalarda emeği geçen öğretim üyeleri, Özdilek’te kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Üniversite yönetimi, bu tür organizasyonların devamının gelmesini dileyerek Özdilek yönetimine katkılarından dolayı teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)