Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özdilek’te Ramazan bir başka – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi,
Özdilek’te Ramazan bir başka

Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi, on bir ayın sultanı Ramazan’da kampanyaları ve geleneksel Ramazan etkinlikleri ile müşterilerinin vazgeçilmez mekanı haline geldi. Her keseye uygun ve lezzetli iftar menüleri ile misafirlerine ramazan boyunca Safahat Lokantası ile hizmet veren Özdilek Afyonkarahisar AVM, iftardan önce ve sonra gerçekleştirilen etkinliklerle de misafirlerine unutulmaz anlar yaşattı.
Özdilek Afyonkarahisar AVM, Karagöz Hacivat, ortaoyunu, sihirbaz ve kukla gösterisi gibi performanslarla Ramazan ayının manevi atmosferini misafirlerine yaşattı. İftardan önce ve sonra ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinlikler sırasında misafirlere geleneksel Ramazan şerbeti ikram edildi ve çocuklara sürpriz hediyeler verildi. İkram edilen geleneksel Ramazan şerbeti çeşitli aromalardan oluşan tadı ile Özdilek misafirlerinden büyük talep gördü. Çeşitli baharatlarla özenle hazırlanan Ramazan şerbeti, iftar sonrası, damaklarda unutulmaz bir tat bıraktı.
Her yaş grubuna hitap eden gösteriler, hem çocukların hem de ailelerin ilgi odağı oldu. Etkinlikler sırasında çocuklara Game Factory oyun kartı hediye edildi. Çocuklar etkinliklerin ardından Game Factory oyun alanında gönüllerince eğlendi.