Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özdilek’ten bayrama özel kampanya – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Özdilek’ten bayrama özel kampanya

Ramazan Bayramının yaklaştığı günlerde Özdilek’te “Giyim Ürünlerinde Büyük Sezon İndirimi Başladı”. 7’den 70’e herkes bayram coşkusunu ve heyecanını Özdilek farkıyla yaşayacak

Özdilek mağazalarında giyim ve tekstilde en iyi markalara çok özel fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Vakko, Sabri Özel, Sarar, Karaca, Diandor, Mavi Jeans, Levi’s, DeFacto, Nike, Adidas, Reebok gibi bir çok markayı en iyi fiyata alabilirsiniz
Birbirinden güzel takım elbiselerinden montlara, gömlekten trikoya, aktif spor giyimden abiye kıyafetlere, etek ve elbiseden geceliğe, klasik ayakkabıdan spor ayakkabıya rengarenk giyim ürünleri bayrama özel indirimlerle sizleri bekliyor.
Tüketicilere kaliteli ürünü daha hesaplı satmak amacıyla, sürekli piyasa ve tedarikçi araştırmaları yapan Özdilek, tüketicilere en iyi hizmet ve ürünleri en ekonomik şekilde sunmayı hedefliyor.
Özdilek’ten 40. Yılında 40 Citroen c3
Türkiye’de perakende sektörünün öncü firmalarından olan Özdilek Alışveriş Merkezlerinin 40. yılında, 40 Citroen C3 otomobil kampanyası yoğun katılımla devam ediyor.
7 Eylül tarihine kadar Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Ev tekstili Mağazalarından yapılacak her 75 Liralık alışverişte 40 Citroen C3 otomobilden birini kazanma şansını yakalayın.
Kampanyaya katılmak için, her 75 liralık alışverişte verilen kampanya kuponundan çıkan şifreyi, ad, soyad, yaş ve adres bilgilerinin aralarında boşluk bırakıp tüm cep telefonu operetörlerden 2332’ye mesaj olarak göndermek yeterli.
Özdilek Alışveriş Merkezleri, Özdilek Hipermarketleri ve Özdilek Ev Tekstili Mağazaları’nda geçerli olan ‘40.Yılımızda 40 Citroen C3’ kampanyasının talihli çekilişleri 13 Eylül 2011 tarihinde tarihinde saat:13:00’de İzmir Özdilek Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kampanya hakkında daha ayrıntılı bilgi için www.ozdilek.com.tr adresine girebilir ya da Müşteri Danışma Hattı 444 44 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti