Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel Cihan Anaokulu miniklerinden duygu yüklü gece

Bu haberin fotoğrafı yok
Özel Cihan Anaokulu miniklerinden duygu yüklü gece

Özel Cihan Anaokulu minikleri, duygu yüklü bir gece düzenledi

Özel Zafer Eğitim Kurumları Konferans Salonunda, Özel Cihan Anaokulu 5 yaş sınıfları öğrencilerinin hazırlamış olduğu ‘Bir Hilal Uğruna’ isimli Çanakkale programı katılımcıların beğenisini kazandı. Açılışta bir konuşma yapan okul müdürü Halil Uslu, bu tür sosyal aktivitelerin çocukların birçok gelişim alanını desteklediğini ve bu programlarında devam edeceğini ifade etti.
2012-13 eğitim öğretim yılında Osman Bey Kampusu İlköğretim Okulunun açılacağı müjdesini veren Uslu, “Özel Cihan Anaokuluna kardeş okul olacak olan çocuk akademisi de burada faaliyete geçecek. Mayıs ayında kayıtlar başlayacak.” dedi.
Gecede öğrenciler, ‘Türk’ün Gücü’ adlı oratoryoyu sundular. Ardından Kınalı Hasan draması ile izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.
Öğrenciler, bütün kahraman Türk askerlerimiz ve aziz şehitlerimiz anısına, bir kez daha; Çanakkale’nin geçilemeyeceğini okudukları şiirlerle ifade ettiler.
Minikler ölümsüz şehitlerimizi temsil eder gibi, göğe doğru bütün heybeti ile uzanan Çanakkale Şehitlik Anıtını temsilen oluşturdular. Son olarak 5 yaş öğrencileri ‘ey oğul’ skeci ile izleyenlere bir duygu yoğunluğu daha yaşattı. Öğrenciler ayakta alkışlandı. (Kocatepe)