Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel eğitim tek yürek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Özel Öğretim Kurumları
Özel eğitim tek yürek

Afyonkarahisar Özel Öğretim Kurumları Dayanışma Derneği (AFÖDER) Dernek Başkanı Veysel Avşar, özel eğitim kurumları temsilcileri ile biraraya gelerek 22 Mart 2016 tarihinde derneği kurduklarını söyledi.
DERNEKTE 9 KURUMUN TEMSİLCİSİ GÖREVLİ
AFÖDER Yönetim Kurulunda; Pianalitik, Tahmaz, Batı, Bilim, Bahçeşehir, Açı, Uğur, Yavuzoğlu ve Aydın Eğitim Kurumları temsilcilerinin görev aldıklarını belirten Dernek Başkanı Veysel Avşar; “Özel öğretim kursları, etüt merkezleri ve özel okullar bu dernek çatısı altında ilimizin eğitimine katkı sağlamak amacıyla bir araya gelmiştir. Özel öğretim kurumları öğrencilerin eksiklerinin giderilmesi ve kişisel niteliklerini daha üst bir seviyeye taşıması aşamasında önemli bir yere sahiptir. İl geneli deneme sınavları yapmak, ihtiyaç sahibi öğrencileri tespit ederek onlara eğitim bursları vermek ve ders başarılarının yanında öğrencilerimizin sosyal yönlerini de güçlendirmek derneğimizin temel amaçları arasındadır.” dedi.
NİTELİKSİZ YERLER ÇOĞALDI
Merdiven altı, niteliği belirsiz olan, resmiyetten uzak derme çatma yerlerle ve buraları işleten kişilerle ilgili mücadelede üzerlerine büyük görev düştüğünü söyleyen Veysel Avşar şöyle konuştu: “Bu konuda basın mensuplarının da desteğini bekliyoruz. Halkımızı birlikte bilinçlendirmeliyiz. Çünkü özellikle son birkaç yılda ilimizde niteliği belirsiz, öğrencilerimize faydasından çok zararı olan, resmiyeti olmayan yerler çoğalmıştır. Üzücüdür ki bu tür yerler, velilerin parasını sömürürken öğrencilerin de hem zamanlarını hem de niteliklerini yanlış biçimde yönlendirmektedir.”
EĞİTİM CİDDİ İŞ
Eğitimi ciddi kurumların yapması gereken bir faaliyet olarak kısaca tanımlayan Avşar sözlerine şöyle devam etti: “Eğitim faaliyetleri mutlaka Milli Eğitimin onay verdiği resmi kurumlarda yapılmalıdır. Derneğimizin üyesi olan kurumlar resmi ve Milli Eğitim onaylı kurumlardır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz bu ülke için büyük önem taşımaktadır. Derneğimiz ve üye kurumlarımız bunun bilincindeyiz. Yapacağımız tüm faaliyetlerle öğrencilerimizin yanındayız.” >> Burcu Aydın’ın haberi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti