Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel idare İşhanı’ndaki işyeri ihaleyle kiraya verilecek

İGM üyeleri dünkü toplantıda

İGM üyeleri dünkü toplantıda mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olan Özel İdare İş Merkezi zemin katta bulunan 168.42 yüzölçümlü asma katlı 19 bağımsız bölüm numaralı işyeri açık teklif usulü ihale ile kiralanmasına karar verdi

 

İl Genel Meclisi (İGM) Ağustos ayı toplantılarının 2. birleşiminde 4 adet gündem dışı konu okutulduktan sonra rapor hazırlanması için ilgili ihtisas komisyonlarına gönderildi. Meclisin Ağustos ayı toplantısının 3. bugün sabah Meclis Toplantı Salonunda yapılacak.
ÖZEL İDARE İŞ YERİ KİRALAYACAK
İhsaniye ilçesi Karacaahınet Belediyesinin kapanmasından sonra 2014 yılında İl Özel İdaresine devredilen 05-42093 nolu 2005 model Hidromek marka kazıcı yükleyicinin Karacaahmet Köy Muhtarlığına sigorta, çalıştırma sorumluluğu, bakım ve onarım giderleri muhtarlığa ait olmak üzere devrine karar verildi. İl merkezinde Karaman Mahallesinde bulunan mülkiyeti İl Özel İdaresine ait 361 ada 5 parsel numaralı 1.357.50 yüzölçümlü taşınmaz üzerinde yer alan Özel İdare İş Merkezi zemin katta bulunan 168.42 yüzölçümlü asma katlı 19 bağımsız bölüm numaralı işyeri açık teklif usulü ihale ile kiraya verilecek. İhsaniye İlçesine bağlı Osmanköy köyünde yer alan, tapusunda Çatal Höyük mevkii 136 ada, 16 parsel numarası ile kayıtlı mülkiyeti Yusuf Erbaş ve Ahmet Genelioğlu’na ait 30.156.00 metrekarelik taşınmaz üzerinde ‘Turizm ve Ticaret Alanı’ olarak hazırlanan imar planı ve eklerinin onaylanmasını uygun gören komisyon raporları oybirliğiyle kabul edildi.
SIĞRACIK KÖYÜNDE
KANALİTASYON HATTI TALEBİ İNCELENECEK
Emirdağ ilçesine bağlı Sığracık köyünde yeni yerleşim yerlerine su ve kanalizasyon hattı çekilmesi talebinin dairesince incelenerek gereğinin yapılmasına karar verildi. Bayat ilçesine bağlı Derbent köyünde tapusunda Çakmaklı mevkii 215 ada. 4 parsel numarası ile kayıtlı, mülkiyeti Maliye Hazinesine ait 47.836.82 metrekarelik taşınmazın 10.000,0’ lik kısmı üzerinde “Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Üretim Tesis Alanı” amaçlı olarak hazırlanan imar planı ve eklerinin onaylanması uygun gören aynı yönde ki komisyon raporları oybirliğiyle kabul edildi.
KÖY YOLLARINA BAKIM
YERİNDE DEĞERLENDİRİLECEK
Dinar ilçesine bağlı Doğanlı köyünde yer alan tapusunda 1140 parsel numarası ile kayıtlı, taşınmaz üzerinde mevcut imar planında bulunan 10.00 metre genişliğindeki araç yolunun kadastro durumuna uygun hale getirilmek amacıyla kaydırılması amaçlı olarak hazırlanan imar planı değişikliği ve eklerinin onaylanmasına karar verildi. İscehisar ilçesine bağlı Karakaya köyü Kavruklar Mahallesindeki ana yola menfez yapılması talebi bütçe döneminde değerlendirilecek. İhsaniye İlçesine bağlı Basırlar, Yeşilyayla, Eynihan Kuzviran, Eskieğmir, Kıyır Bozhüyük, Ablak, Yukarıtandır, Üçlerkayası, Bayramaliler köylerinin arazi; yollarının greyderle bakım ve onarımın yapılması talebinin dairesince değerlendirilmesine karar verildi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti