Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Özel Öğrencilerin Hayatı Kolaylaşırsa Başarılarıyla Göğüs Kabartıyorlar”

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, özel bireylerin aşamayacağı hiçbir engel olmadığını vurguladı. Sünnetci, “Özel öğrencilerimizin hayatlarını kolaylaştırdığımızda spor, kültür, bilim ve daha birçok alanda ortaya koydukları başarılarla göğsümüzü kabarttıklarını görüyoruz.” dedi

İl Milli Eğitim Müdürü

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Sedat Gökdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda etkinlikler gerçekleştirildi. Programa; İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ile birlikte Şube Müdürü Ahmet Aksoy, oku, /kurum idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldılar.

“Özel Öğrencilerin Hayatı Kolaylaşırsa Başarılarıyla Göğüs Kabartıyorlar”

Programda konuşan Müdür Sünnetci, şunları kaydetti: “Hepimiz birer engelli adayıyız. Öncelikle bunu unutmayalım. İnsanların kalbindeki engelin yerine sevgi tohumları ekebilirsek dünyaya daha farklı gözle bakmalarını sağlayabiliriz. Bugün burada gördük ki fırsat tanındığı takdirde özel bireylerimizin aşamayacağı hiçbir engel yok. Özel öğrencilerimizin hayatlarını kolaylaştırdığımızda spor, kültür, bilim ve daha birçok alanda ortaya koydukları başarılarla göğsümüzü kabarttıklarını görüyoruz. Bizler sorumluluklarımızı yerine getirelim ki toplumdaki eşitlik tamam olsun.” Öğrencilerin hazırladıkları halk oyunları ve ritim çalışmalarının sunulduğu program günün anısına çekilen toplu fotoğrafla tamamlandı.

“Özel Öğrencilerin Hayatı Kolaylaşırsa Başarılarıyla Göğüs Kabartıyorlar”