Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel öğretmen nezaretinde okuma yazma kursları açılacak

Özel öğretmen nezaretinde okuma yazma kursları açılacak
Özel öğretmen nezaretinde okuma yazma kursları açılacak

Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından, ilimiz merkez mahalle, köy ve kasabalarında okuma yazma bilmeyen vatandaşlara özel öğretmen nezaretinde okuma yazma kursları açılacağı bildirildi

Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünce, ilimiz merkez mahalle, köy ve kasabalarda okuma yazma bilmeyen ama sağlık nedenlerinden dolayı okullara ve hizmet binadına gelemeyecek durumda olan vatandaşlara evlerinde veya istedikleri yerde özel öğretmen nezaretinde okuma yazma kursları açılacak. Okuma yazma kurslarına katılacak olan vatandaşların kendileri veya yakınları Ali Çetinkaya Mahallesi, Atatürk Caddesinde bulunan Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne gelerek veya 0.272.213 94 15-213 73 07 telefon numaralarını arayarak müracaat etmeleri gerekiyor.
Son başvuru 31 Ocak’ta
Yapılan açıklamada ayrıca okuma-yazma kurslarında görevlendirilmek üzere emekli sınıf öğretmenlerine (Bay-Bayan) ihtiyaç bulunduğu belirtildi. Okuma-yazma kurslarında görev alan emekli sınıf öğretmenlerine Milli Eğitim Bakanlığı, Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar’da belirtilen beher ders saati üzerinden hesaplanarak ücretleri ödenecek.
Okuma-Yazma kurslarında görev almak isteyen öğretmenler (bay-bayan) 31 Ocak 2011 tarihine kadar Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekiyor. (Kocatepe)