Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel Park Hastanesi’nde 300 bin hasta muayene oldu

Bu haberin fotoğrafı yok
Özel Park Hastanesi'nde 300 bin hasta muayene oldu

Özel Park Hastanesi, sağlık alanında akılda kalacak bir başarıya imza attı. 2006’dan bu yana Özel Park Hastanesi’ne en az bir defa muayene gelenlerin sayısı 300 bine ulaştı. Özel Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı, hastanenin bölgedeki vatandaşlar tarafından da tercih edildiğini söyledi

Özel Park Hastanesi, 2006’dan bu yana hizmet verdiği Afyonkarahisar’da 300 bininci hastaya ulaşmanın gururunu yaşıyor. Özel Park Hastanesi, bu gururu, kentin çeşitli yerlerindeki ilan tahtalarındaki ilanlarıyla kamuoyuna duyurdu.
HİZMET ODAKLI ÇALIŞILIYOR
Hastane’nin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı, hizmet odaklı çalıştıklarına işaret ederek “İyi şeyler yapınca karşılığını alıyorsunuz. İyi şeyleri, iyi niyetle yapmak sonuç veriyor. Biz ‘daha fazla hasta gelsin’den ziyade ‘daha iyi hizmet verelim’e odaklanmaya çalışıyoruz. Bunun karşılığını alıyoruz. Biz doktor duyarlılığıyla davranıyoruz” dedi.
“BÖLGEYE HİTAP EDİYORUZ”
Afyonkarahisar’ın nüfusunun 700 bin olduğunu hatırlatan Arabacı, “300 bin ayrı kişi bizim hastanemizde en az bir defa muayene olmuş anlamına geliyor. Afyon nüfusunun 700 bin olduğunu düşünürseniz, bir çok sağlıklı ve hastaneye işi düşmeyen insan olduğunu da düşünürseniz bu ciddi bir rakam. Biz bölgeye de hitap ediyoruz. Bizim bölgemizde özel bir hastane olmamıza rağmen yaygın bir hizmet verdiğimizi, insanların bize gelmekten imtina etmediklerini gösteriyor. 2006 yılından bu yana bu rakamı yakaladık. Ağırlıklı olarak Afyon ama, Uşak, Kütahya, Akşehir’den , Eskişehir’den, Banaz’dan, Altıntaş’tan, Yunak’tan hastalarımız geliyor” diye konuştu.
YURTDIŞINDAN DA HASTA GELİYOR
Son dönemde yurtdışında yaşayan vatandaşların da Özel Park Hastanesi’ni tercih etmeye başladığını vurgulayan Arabacı, Türkiye’nin sağlıkta Avrupa’yı yakaladığını, hatta bazı noktalarda geçtiğini belirtti. Arabacı, “Bugünlerde yurtdışındaki vatandaşımız da muayeneye geliyor, bize başvuruyor. Bu aynı zamanda Türkiye’nin sağlık hizmetlerinin Avrupa’nın önüne geçmeye başladığının bir göstergesi. Eskiden böyle bir tercih olmazdı” ifadelerini kullandı.

Akşehir’e
hastane hazırlığı

Özel Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı, yeni projelerin de gündemde olduğunu belirtti. Arabacı, “Biz Park Hastanesi olarak Akşehir’e bir hastane yapmayı planlıyoruz. Bir ya da bir buçuk ay içinde temel atma çalışmamız var. Sağlık alanında, çok donanımlı bir özel hastanenin her alanında hizmet vermek istiyoruz. Diyaliz hizmetine de başladık. Onkoloji hizmetlerini de versek bütün hizmet çeşitliliğine ulaşmış olacağız. Bölgeden hasta gelmesinin sebebi de birçok alanda yapılamayan işleri yapmamızdandır. Kalp cerrahisi bakımından bölgenin en fazla aranılan hastanesiyiz. Özellikle açık kalp cerrahisi açısından. Onkolojik cerrahiler açısından diğer illerden bize hastalar geliyor. Göz için gelen de oluyor. Birkaç yerde muayene olmuş, ‘ameliyatı Park Hastanesi’nde yaptırayım’ diyen de geliyor” şeklinde konuştu.

Birçok alanda hizmet veriliyor

Özel Park Hastanesi,120 hasta yatağı, 30 yoğun bakım yatağı, 6 ameliyathane, 19 yataklı diyaliz ünitesi ile 14 bin 500 metrekarelik kapalı alanda hizmet veriyor. Hastane’de çeşitli uzmanlık alanlarından 50 hekim bulunuyor. Oruçoğlu Fizik Tedavi merkezi ile de işbirliği yapan Hastane, termal ile sağlığın buluşmasında da rol alıyor.
Özel Park Hastanesi’nde verilen hizmetler şöyle:
Acil Servis ve Ambulans Hizmetleri, Yoğun Bakımlar, Fizik Tedavi Ünitesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (Ortez, protez, implant), Estetik ve Güzellik Merkezi (Alexandrite ND YAG Lazer Epilasyon), Diyaliz Ünitesi, ESWL Ünitesi (Taş kırma), Odyometri Ünitesi, Solunum Fonksiyon Testleri, Bronkoskopi, Sistoskopi, Koroner Anjiografi, Koroner Anjioplasti (Balon Anjioplasti ve Stent Uygulaması), Açık Kalp Cerrahisi, Ekokardiyografi (EKO), Elektrokardiyografi (EKG), Eforlu EKG (Koşu Bandı Testi), Ambulatuar Kan Basıncı Ölçümü (24 saatlik kan basıncı takibi), Holter monitörizasyon (24 saatlik ritm kaydı), Gastroskopi, Kolonoskopi, Rektoskopi
Ortopedi ve Travmatoloji, Artroskopi, Kalça Cerrahisi, Diz ve Ayak Cerrahisi, Çocuk Ortopedisi, El Cerrahisi, Omuz ve Dirsek Cerrahisi, Mikrocerrahi, ESWT (Şok Dalga Tedavisi), Bilgisayarlı Görme Alanı, Fundus Flourossein Anjiyografisi (FFA), Lazer Tedavileri (Argon, YAG, Excimer Lazer), FAKO Katarakt Cerrahisi (Dikişsiz Katarakt Cerrahisi), Multidiode Lazer (Lazerle gözyaşı kanal tıkanıklığı ameliyatı), Alexandrite ND YAG Lazer Epilasyon, Kimyasal Peeling, Botox uygulamaları, Mantar hastalıklarında mikroskobik tanı, Punch Biyopsisi, Deri Yama Testleri, Dermatoskopi, Kriyoterapi, Elektrokoter, Radyokoter, MR, 1,5 Tesla GE, Bilgisayarlı Spiral Tomografi,Ultrason (4 Boyutlu), Renkli Doppler, Panoramik Diş Röntgeni, Kemik Dansitometri, Mamografi, Floroskopi (İlaçlı Mide-Barsak Filmi), IVP Çekimleri, Direkt Röntgen, Üroflowmetre, 64 Kanallı EEG, EMG, Biyokimya, Hormon, Hematoloji, İmmünoloji, Seroloji, Mikrobiyoloji, Patoloji.
Haber: Murat Arısoy

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti