Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel parkeler sit alanında kullanılacak

Bu haberin fotoğrafı yok
Özel parkeler sit alanında kullanılacak

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, YÜNTAŞ tarafından kurulan doğaltaş mermer fabrikası ile dekoratif parke ve bordür fabrikasında incelemelerde bulundu

Her iki fabrikada da devam eden üretim çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Burhanettin Çoban, Doğaltaş Mermer Fabrikası’nda kesilerek ebatlanan bazalt taşlarının sit alanı içinde kalan 17 mahallenin yol ve kaldırımlarında kullanacağını hatırlattı.
Dekoratif parke ve bordür fabrikasında ise çeşitli renk ve desenlerde, yüksek beton kalitesinde parke üretimi yapıldığını söyleyen Başkan Çoban, su emme oranı hemen hemen sıfır olan bu parkelerin üretimini yapan Türkiye’de çok az belediye olduğuna dikkat çekti.
Başkan Çoban, özel desenli ve yüksek kaliteli parkelerin ilk örneklerini 2’nci Dumlupınar Caddesi’nde kullandıklarını söyledi. (Kocatepe)

Milli Birlik’te sona gelindi

Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Burhanettin Çoban, Milli Birlik Caddesi’nin Pazar günü akşam itibariyle trafiğe tamamen açılacağını söyledi. Kilitli parkeyle kaplanan caddeye belirli aralıklarla led ışıklı parkelerin döşendiğini söyleyen Başkan Çoban, yeni görünümüyle kent vizyonuna renk katan Milli Birlik Caddesi’nin Afyonkarahisar’a hayırlı olması temennisinde bulundu.
İncemeler sırasında Başkan Çoban’a Başkan Yardımcısı Sabri Demirkapu, Fen İşleri Müdürü Hüseyin Öztürk ve Yol Birim Sorumlusu Kubilay Akın eşlik etti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti