Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özeski: Olayla ilgimiz yok – Kocatepe Gazetesi

Özeski: Olayla ilgimiz yok – Kocatepe Gazetesi
Özeski: Olayla ilgimiz yok

AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Özeski, Sanjet’in elektriklerinin kesilmesiyle ilgili olarak AK Parti’nin suçlandığını belirterek OEDAŞ’ın özel bir kurum olduğunu hatırlattı

SANJET’in elektriklerinin kesilmesinden kendilerinin haberi olmadığını belirten Özeski, şunları söyledi: “Önceki gün Belediye hoparlöründen Sandıklı Belediyesi’nin elektrik borcundan dolayı SANJET abonelerini ısıtamayacağını ilan edildi. Bu kesinti SANJET’in OEDAŞ’a olan borcunu ödememesinden kaynaklandı. AK Parti olarak SANJETt’in borcunun ödenmemesinden veya SANJET’in elektriğinin kesilmesinden bizim haberimiz yok. Bu işlemi Osman Gazi Elektrik Dağıtım Şirketi yaptı. Bizim bu olayla her hangi bir ilgimiz olamaz, çünkü bu şirket özel bir şirket.”
Özeski, Sandıklı Belediyesi’nin bu şirkete gerekli işlemleri yerine getirmemesinden dolayı elektriğin kesildiğini öğrendiklerini söyledi.
Özeski, “Tabi okullarımız, hastanemiz ısınamıyor. Evlerinde yaşlılar ve çocuğu olanlar var. Bizim elimizde elektrik borcunun ertelenmesi ve bekletilmesi noktasında imkan olsaydı, bunu kesinlikle yapardık. Belediye Başkanı bunu AK Parti’nin kestirdiği veya borçları ertelemediği şeklinde basına yansıtıyor. Bu doğru değildir, gerçekle alakası yoktur. İnşallah Belediye yakında borcunu öder Sanjet açılır.” diye konuştu. (Kocatepe)