Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Özgür Bey, Aklı Başında Milli Güvenlik Danışmanı Bulsun”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Afyonkarahisar’da yaptığı basın toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in sığınmacılara yönelik sözlerini eleştirdi

VİDEOYU PAYLAŞ

Afyonkarahisar’da bazı ziyaret ve temaslarda bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir dinlenme tesisinde basın mensupları ile bir araya geldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in politikalarının sorulması üzerine konuşan Özdağ, “Kendi belediye başkanlarını eleştirirken siz diyor, suyun fiyatını düşürün. Türkiye su fakiri bir ülkedir. Su zengini ülkeler 2 bin metreküpün üzerinde yıllık tüketim imkanı veren ülkelerdir. Türkiye’de bu şuanda bin 700 metreküptü biliyorsunuz. Yani su zengin ülke değiliz biz. Şimdi, ülkeye 13 milyon yabancı geliyor. Bu 13 milyon yabancı, su içiyor, yıkanıyor, suyu tuvalette kullanıyor, yani 13 milyon kişi fazladan Türkiye’nin su kaynaklarını tüketiyor.

Hal buyken bunun nasıl bir tüketim ve büyük tüketim olarak Türkiye’nin su kaynakları üzerindeki olumsuz etkisini anlamayıp, kendi belediye başkanlarına ‘suyun fiyatını düşürün’ diyen bir Genel Başkanın bu ülkeyi milli güvenliğini sağlayarak yarın yönetmesi mümkün değildir. Yine üstüne üstlük bu çağrıyı yaptıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi su fiyatlarına büyük zam yaptı. Neden çünkü İstanbul’da 4 milyon kişi fazladan su kullanıyor, yabancı. Durum bu kadar vahim. Özgür Bey, aklı başında bir iki milli güvenlik danışmanı bulsun ve onlardan küresel ısınma nedir, bu küresel ısınmanın Türkiye’ye etkileri nelerdir, 2050 yılına gelindiğinde Türkiye’nin hangi bölgelerinde Kahire iklim kuşağına kaymış olacaktır, bu bölgelerde yağmur yılda ne kadar düşecektir, kişi başına düşen su Türkiye’de 100 milyona çıktığında kaç metreküp olacaktır, bunları hep öğrensin. Bunları öğrenmeden Zafer Partisi’nin adını vermeden, bize popülist diyor. Bizim açıklamamız bilimsel bir açıklama popülist olan Özgür beyin açıklamasıdır, çünkü hiç bir bilimsel temeli yoktur. Baştan sona yanlıştır. Daha net ifade edeyim, Özgür bey stratejik meselelerde cahil bir arkadaşımızdır. Almış olduğu eğitim, bir başka branşta bunu anlıyoruz, onu konularda da biz bilgisiziz. Ben aspirinin kimyasal bileşenini bilmem Özgür bey  bilir. Ama ben de eczacılık yapmaya kalkmam. Özgür bey önce bu konularda kapsamlı bilgi alıp ondan sonra konuşmalı”  ifadelerine yer verdi.

“Özgür Bey, Aklı Başında Milli Güvenlik Danışmanı Bulsun”

‘YENEROĞLU BİR DE TÜRK OLSA, ÇOK MUTLU OLACAĞIZ’

Bir basın mensubunun “CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın sığınmacılar hakkında aldığı politikalar Genel Başkan Özgür Özel tarafından tepki görürken Deva Partili Mustafa Yeneroğlu da dava açacağını söyledi ve açtı. Siz bu uygulamalara tedbirlere neler söylüyorsunuz” sorusu üzerine konuşan Genel Başkan Özdağ, “Öncelikle Mustafa Yeneroğlu’nun sabah Alman, öğlen Hollandalı, akşam üstü İtalyan, gece saatlerinde Arap olduğunun farkındayız. Bir de Türk olsa, çok mutlu olacağız. Doğrusu bu esprinin benden kaynaklandığını düşünebilir, kamuoyu bu esprinin sahibi ben değilim espriyi yapan Deva Partili bir başka genel başkan yardımcısı. Yani kendi arkadaşları tarafından dahi Türk kimliğine sahip olmamakla suçlanan bir zatın Burcu Hanıma saldırmasını eleştirmesini, hiç şaşırtıcı görmüyorum. Evet Afyonkarahisar’dayız, Büyük Taarruzun gerçekleştiği topraklardayız, 26 Ağustos 1922’de olsaydık, Burcu Hanımın taarruza geçen Türk Ordusu’na cephane taşıyanların arasında olacağından eminim. Ama aynı şeyi Yeneroğlu için söylemeyeceğim. Nerede olduğunun belirsiz olduğunu düşünüyorum. O dönemde yaşasaydı.” dedi.

“Özgür Bey, Aklı Başında Milli Güvenlik Danışmanı Bulsun”

DİĞER VİDEOLAR