Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Özgür irade sandığa yansıdı” – Kocatepe Gazetesi

Ailesi ile birlikte Şemsettin
"Özgür irade sandığa yansıdı"

Ailesi ile birlikte Şemsettin Karahisari Ortaokuluna gelen Vali Mustafa Tutulmaz oyunu kullanarak sandık görevlilerine çalışmalarında başarılar diledi.
“NE KADAR ÖVÜNSEK AZDIR”
Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Vali Tutulmaz yapılan seçimlerle ilgili olarak, “Demokrasinin en güzel tarafı özgür iradenizi sandığa yansıtabilmektir. Biz de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak özgür irademizi sandığa yansıtmak amacıyla oyumuzu kullandık. Seçim öncesinde tüm tedbirlerimizi aldık. Güzel bir seçim dönemi ve ortamı geçirdik. Gerek siyasi parti temsilcilerimiz, gerekse halkımız demokrasinin ruhuna yaraşır bir seçim kampanyasını, seçim dönemini birlikte geçirdi. Bununla ne kadar övünsek azdır.” dedi.
“HERHANGİ BİR SIKINTI YAŞANMADI”
“Gerçekten demokrasiyi özümsemişiz.” diyen Vali Tutulmaz, “Toplum olarak demokrasinin nimetlerinden en iyi şekilde yararlanabildiğimizi görmüşüz ki bizim için en büyük mutluluk da budur. Bunu özellikle ifade etmek isterim. Bugün de şuana kadar çok sayıda güvenlik güçlerimizle beraber, ilimiz genelinde tüm sandıklarımızda seçimi yaşamaktayız. Şu ana kadar herhangi bir sandıkta herhangi bir sıkıntı olmadan seçimde güzel bir şekilde ilerliyoruz. İnşallah akşama kadar halkımızın duyarlılığıyla seçimi herhangi bir sıkıntı olmadan tamamlamış olacağız. Seçimlerin öncelikle ilimize, sonra ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah toplumun istediği bir şekilde sonuçlanır ve ülkemize, demokrasimize hayırlı bir katkı sağlar diye düşünüyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti