Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgür Özel’in Kızı İpek Kaç Yaşında?

CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in kim olduğu araştırıldıktan sonra kızı İpek’in de hayatı ve biyografisi araştırılmaya internette en çok araştırılanlar arasında yer aldı. Peki, Özgür Özel’in Kızı İpek Kaç Yaşında? Detayları haberimizde…

CHP Grup Başkanı Özgür

CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in kim olduğu ve siyaset kariyeri araştırılırken araştırılanlar arasında Özgür Özel’in Kızı İpek Kaç Yaşında?  Sorusu da yer almaktadır. Peki Özgür Özel’in Kızı İpek Kaç Yaşında?

ÖZGÜR ÖZEL KİMDİR?

1974 yılında Manisa’da dünyaya geldi. İlkokul ve lise eğitiminin ardından Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirdi. Manisa Eczacı Odasında 1 dönem Genel Sekreterlik ve 2 dönem Oda Başkanlığı görevlerini yaptı. Aynı yıllarda Manisa Akademik Odalar Birliği Dönem Sözcülüğü ve Başkanlığı görevlerini yürüttü. Uluslararası Eczacılık Federasyonu, Avrupa Birliği Eczacılık Grubu, Avrupa Eczacılık Forumu gibi uluslararası örgütlerde üyeliği bulunmaktadır. Türk Eczacıları Birliğinde 1 dönem Saymanlık, 2 dönem Genel Sekreterlik görevlerini yürüttü. CHP’den 24, 25 ve 26. Dönemde Manisa Milletvekili seçildi. Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu, Soma Maden Araştırma Komisyonu, CHP Cezaevleri İzleme ve İnceleme Komisyonu ve CHP Üniversitelerin ve Öğrencilerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu Üyeliği görevlerini üstlendi. Evli ve bir çocuk babası olan Özel, iyi düzeyde Almanca ve İngilizce bilmektedir.

ÖZGÜR ÖZEL’İN KIZI İPEK ÖZEL KİMDİR?

Özgür Özel ve Didem Özel’in tek çocukları olan İpek Özel ailenin tek çocoğu olup Manisa’da doğmuştur. Eğitiminde liseyi Bornova Anadolu Lisesi’nde tamamlayıp, daha sonra 2019 yılında

Üniversite eğitimi için yılında Bahçeşehir Üniversitesi hukuk fakültesine başlayan İpek öğrenvi olarak devam etmektedir. Alamnca ve İngilizce olmak üzere iki dil bilen ipek Bahçeşehir Üniversitesi’nde kurumsal iletişim asistanlığı görevinde de bulunmuştur.