Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgüven eğitimi verildi

Özgüven eğitimi verildi

Özgüven Projesi kapsamında 9. sınıf öğrencilerine ve rehber öğretmenlere eğitim verildi

 

Özgüven Projesi kapsamında 9. sınıf öğrencilerini, medyanın ve toplumun dayattığı fiziksel görünüm ideallerinin olumsuz etkisinden kurtararak onlara kendi değerleri ve yetenekleri üzerine kurulu bir özgüven inşa etmelerine yardımcı olmak amacıyla; Rehber öğretmenler Dr. Özgür Bolat ve Klinik Psikolog Alev Kurt tarafından bir günlük eğitici eğitimi verildi. NG Afyon’da gerçekleştirilen programa İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın yanısıra Ar-Ge Birimi Sorumlusu Şube Müdürü Mustafa Günay ile Afyonkarahisar genelinde görev yapan rehber öğretmenler katıldı.
“ÇALIŞMA GURUPLARI SOSYAL MEDYA ARACILIĞI İLE HABERLEŞECEK”
Programın açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “Öğrencilerimizin özgüvenlerinin arttırılması amacıyla oluşturulan Özgüven Projesi kapsamında Dr. Özgür Bolat ve Klinik Psikolog Alev Kurt tarafından rehber öğretmenlerimize eğitici eğitimi verilecek. Bu eğitimi alan rehber öğretmenlerimiz okullarındaki diğer öğretmenlerimizi bilgilendirecekler. Öğretmenlerimizde ilgili konularda öğrencilerimize rehberlik yapacaklar. Okullarımızda hazırlanacak Değer Ölçeği ve Yıllık Çalışma Planları çerçevesinde oluşturulacak çalışma gurupları tüm ülkedeki diğer çalışma gruplarıyla sosyal medya aracılığı ile haberleşecekler. Öğrencilerimiz projenin ilerleyen safhalarında saha ziyaretleri kapsamında eğitim merkezindeki illerimize ve okullarımıza incelemeler için gidecekler. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Yalçın’ın konuşmasının ardından Dr. Özgür Bolat tarafından “Mutlu ve Başarılı Bir İnsan Nasıl Yetiştirilir?” konulu sunum yapıldı. Öte yandan programda projenin teorik zemini ve kavramları çalıştayda öğretmenlerle paylaşıldı.