Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özkal, dur durak dinlemiyor – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili
Özkal, dur durak dinlemiyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, içtenlikle kucaklaştığı kadınlarla sohbet etti. Ziyaretleri kapsamında ilk olarak Şehit Sami Çiftçi Bilgi Evini ziyaret eden Milletvekili Hatice Özkal; Kocatepe, Nazmi Saatçi ve Gazi Mahalleli kadınlarla buluştu. Kadınların istek ve taleplerini dinleyen Milletvekili Özkal, kadınlardan referandumda sorumluluk almalarını istedi. Anayasa değişikliğinin Türkiye’nin sadece bugününü değil gelecek on yıllarındaki konumunu belirleyeceğini ifade eden Özkal, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye’nin gelecek güzel günlerinin yolunun açıldığını söyledi. Türkiye’nin her dönem iktidar ve hükümet sorunlarıyla uğraştığını hatırlatan Özkal, “yıllarca yerli milli savunmasını hayata geçirememiş, kendi silahını üretemeyen, ekonomik sıkıntılarla boğuşan, siyasi krizlerle çalkalanan bir ülke olarak iki ileri bir geri gelişmeye ve büyümeye çalıştık. Son 15 yılda AK Parti ile Türkiye hızlı bir büyüme ve kalkınma sürecine girdi. Ancak bizler nasıl çocuklarımızın yarınlarını düşünüyorsak ülkemizin de yarınlarını düşünmek zorundayız. Cumhurbaşkanlığı sistemi Türkiye’nin krizlerle, sorunlarla uğraşmadığı hep ileri daima güçlü olduğu bir hükümet modelini öngörüyor” dedi.
Mahalle ziyaretleri kapsamında özel bir öğrenci yurdunda Ali İhsan Paşa, Kocatepe ve Gazi mahallelerinden gelen kadınlara anayasa değişikliğini anlatan Milletvekili Hatice Özkal, kadınların referanduma ilişkin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni oluşturacak 18 maddelik anayasa değişikliğini tek tek açıklayan Milletvekili Hatice Özkal, referandumda muhalefetin tavrı nedeniyle vatandaşların kafasının karışmasının normal olduğunu söyledi. CHP’nin değişen anayasa maddelerini çarpıtarak vatandaşlara aktardığını hatırlatan Milletvekili Özkal, tek adam eleştirisinin de bunlardan biri olduğunu söyledi. CHP’lilerin krallık ya da padişahlık gibi bir tek adamlık iddiasıyla vatandaşlara yalan söylediğini vurgulayan Özkal, “Türkiye’nin yönetim şekli bellidir. Bu tartışmalar 1923’ten önce yapılmış ve sonsuza dek kapanmıştır. Sizleri ‘tek adam olacak’ söylemleriyle yanıltmaya çalışanlara fırsat vermeyin. Cumhurbaşkanlığı sisteminde, tek bir yönetici vardır. Yani başbakanlık makamı ile cumhurbaşkanlığı makamı birleşmektedir. Böylece cumhurbaşkanlığı ile başbakanlar arasındaki uyuşmazlıkların önüne geçilmektedir” şeklinde konuştu.
DİNAR’I DA
ZİYARET ETTİ
Öte yandan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk’le birlikte Dinar’da inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Milletvekili Hatice Özkal, Dinar’da ilk olarak Halk Eğitim Merkezini ziyaret etti. Halk Eğitim Merkezi yöneticilerinden; kurslar, kursiyer sayıları ve çalışmalarla ilgili bilgi alan Milletvekili Özkal, merkezin bir eksiği veya ihtiyacı olup olmadığını da sordu. Sınıflarında ziyaret ettiği kursiyerlerin birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünlerini yakından inceleyen Özkal, kadınlara yeteneklerini ev ekonomisine katkı sağlayacak şekilde değerlendirme tavsiyesinde bulundu. Bir ülkenin kadınıyla erkeğiyle hep birlikte kalkınacağını hatırlatan Özkal, 15 yıllık AK Parti döneminde hem kadınların hakkı olan birçok yasal düzenlemenin yapıldığını hem de girişimci kadınlara yönelik pek çok destek ve teşvikin sağlandığını vurguladı.
Ziyaretlerini Dinar Devlet Hastanesiyle sürdüren Milletvekili Hatice Özkal, doktor ve hastane personeline başarı ve kolaylık, hasta ve yakınlarına ise acil şifa temennisinde bulundu. Hastane ile ilgili doktor durumundan hasta sayısına geniş bir brifing alan Milletvekili Hatice Özkal, yatan hastaları tek tek yataklarında ziyaret etti. Doktorlardan hastaların sağlık durumları ve tedavi aşamalarıyla ilgili bilgi alan Milletvekili Özkal, içtenlikle sarıldığı hastalara tez zamanda iyileşmeleri dileğinde bulundu. Uzun uzun sohbet ederek moral verdiği hastaları güldürmeyi ihmal etmeyen Milletvekili Özkal, hasta yakınlarından da hastaların morallerini yüksek tutmalarını istedi. Hasta ve yakınlarına bir ihtiyaçları olduğunda kendisine istedikleri zaman ulaşabileceklerini anlatan Özkal, hastaların hatıra fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi. Eğlenceli anların da yaşandığı ziyarette hastalar ise, bir milletvekilinin kendilerini hasta yataklarında ziyaret etmelerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Geçmişte hastanelerde oda bulamadıklarını hatırlatarak; otel konforunda tedavi olduklarını vurgulayan hastalar;devlete, millete, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve hükümete duacı olduklarını söylediler.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti