Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özkal esnafı ziyaret etti, gündemi değerlendirdi

Afrin operasyonunu başarıyla yürüten
Özkal esnafı ziyaret etti, gündemi değerlendirdi

Afrin operasyonunu başarıyla yürüten Mehmetçiklerin tüm dünyayı Türkiye’ye imrendirdiğini ifade eden Özkal; Türk Milletinin operasyona verdiği desteğin, Türkiye’nin en büyük gücü olduğunu söyledi.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, kent merkezinde esnafı ziyaret ederek, istek ve talepleri dinledi. AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana hem işadamları ve sanayicileri hem de esnafı sıklıkla dinlediğini, esnafın sorun ve sıkıntılarının çözümüne yönelik politikalar üretmeye çalıştığını ifade eden Milletvekili Hatice Özkal, kısa süre içinde TBMM’de esnafı da ilgilendiren pek çok ekonomik düzenlemeyi içerecek yeni bir torba yasanın ele alınacağını söyledi. Vatandaşın refahının esnafa yansıdığına değinen Milletvekili Özkal, “AK Parti olarak her zaman önceliğimiz milletimizin refahı. Esnafımız, bizler için her açıdan çok önemli. Hem istihdam yaratma hem toplumun önemli bir parçasını oluşturma hem de ülkemiz içindeki ekonomik çarkların dönmesini sağlayan esnafımızın sorunlarına yönelik sık sık kendileriyle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Dinlediğimiz talep ve sıkıntıları, hükümetimize ve partimizin yetkili organlarına iletiyoruz. Kısa bir süre içinde asgari ücret desteğinden teşviklere kadar pek çok düzenlemeyi içeren bir torba yasayı TBMM’de ele alacağız. Çalışan, büyüyen ve güçlenen Türkiye’den, dost düşman herkes çekiniyor. İnşallah el birliğiyle hep birlikte daha çok çalışacak hem büyüme rakamlarımızı hem de vatandaş ve esnafımızın refahını çok daha üst noktalara taşıyacağız ” dedi.
Afrin operasyonuna destek vererek, teröristlerin olduğu her yerin terörden temizlenmesini isteyen esnaf ve vatandaşlara teşekkür eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Türk Milletinin operasyonlara verdiği desteğin hükümete ve kahraman Mehmetçiklere güç verdiğini söyledi. Türkiye’nin sabrının zorlayanların şimdi Türkiye’nin askeri başarısını imrenerek izlediğini ifade eden Milletvekili Özkal; vatandaşlardan sosyal medyada yer alan habere inanılmamasını istedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti