Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özkal, Şuhut ve Sandıklı’yı ziyaret etti

Özkal, Şuhut ve Sandıklı’yı ziyaret etti
Özkal, Şuhut ve Sandıklı’yı ziyaret etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Hatice Özkal, Şuhut ve Sandıklı’da seçim çalışması yaptı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Hatice Özkal, seçim çalışmalarını Şuhut ve Sandıklı ilçesinde yürüttü. İlçe merkezine kurulan pazaryerini ziyaret eden Özkal’a esnaf ve vatandaşlar ilgi gösterdi.
AK Parti Milletvekili adayı Hatice Özkal, Şuhut ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu.
AK Parti İlçe Başkanı Gültekin Özdemir ve teşkilat mensupları tarafından karşılanan Milletvekili Özkal, parti binasında partililerle fikir alışverişinde bulundu. 1 Kasım seçimlerinin önemine değinen Özkal, “Ülkemiz üzerinde oynan kirli oyunların farkındayız. Halkımızın destek ve duaları ile yeniden tek başına gelerek hizmete devam edeceğiz. Siyasi istikrarın ülkemize son 13 yılda büyük yatırımlar kazandırdığını görüyoruz. Allah (C.C) hepimizin yolunu açık etsin” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Hatice Özkal, “Esnaf ve sanatkârlarımız için bilgi sistemi oluşturduk ve Cumhuriyet tarihinde ilk kez bir strateji belgesi hazırlayarak uygulamaya konulmasını sağladık. Esnaf ve sanatkârlara yönelik küçük sanayi sitelerinin yapımında TOKİ imkânlarını kullandırdık. Modern toplu taşımacılık ile esnaf ve sanatkârların faaliyet gösterdikleri fiziki mekânların iyileştirilmesine yönelik projeler gerçekleştirdik. Esnaf ve sanatkârların AB programlarından faydalanmasını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalar yaptık. Ahilik kültürünün yaşatılmasına yönelik çalışmaları destekledik” diye konuştu.
Milletvekili adayı Hatice Özkal, konuşmasının ardından ziyaretlerine gün boyu devam etti. (Kocatepe Haber Merkezi)