Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özkal’dan TEOG birincilerine teşekkür mektubu

25-26 Kasım 2015 tarihinde
Özkal’dan TEOG birincilerine teşekkür mektubu

25-26 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavlarında 6 dersten 120 sorunun tamamına doğru cevap vererek Türkiye birincilerinden olan Afyonkarahisar Kocatepe Ortaokulu öğrencisi Fatma Betül Fişne’yi okulunda ziyaret eden AK Parti Milletvekili Hatice Özkal, Fişne’ye TBMM antetli kağıda yazdığı teşekkür mektubunu verdi. Fatma Betül Fişne’nin başarılarının devamını dileyen Milletvekili Özkal, TEOG birincilerinden Fişne’ye kalem de hediye etti.
Çalışmanın başarıda önemine değinen Milletvekili Özkal, eğitimci bir aileden geldiğini bildiği Fişne’nin annesi Edebiyat Öğretmeni Esra Fişne ile İmam Hatip’ten arkadaş olduklarını vurguladı. Özkal, “Teyzesi sayıldığım Fatma’nın başarısı ile gurur duydum. Afyonkara-hisar’dan TEOG’da tüm soruları doğru yanıtlayan 8 Türkiye birinci çıkardık. Birinci olan 8 kardeşimize de birer teşekkür mektubu yollayacağım. Tüm öğrencilerimizi temsilen Fatma Betül’ü okulunda ziyaret ettik. Tüm Afyonkarahisarlı öğrencilerimizin ikinci dönem yapılacak TEOG sınavlarında da başarılı sonuçlar almalarını temenni ediyorum” dedi.
AK PARTİ’NİN EĞİTİME YAPTIĞI YATIRIMLAR MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI
Afyonkarahisar’dan çıkan 8 birincinin 5’inin devlet okullarında eğitim gördüğünü kaydeden eden Milletvekili Özkal, AK Parti hükümetlerinin eğitime yaptığı yatırımların Afyonkarahisar’da meyvesini vermeye başladığını belirtti. Afyonkarahisar’da daha kaliteli eğitim verilebilmesi için gerekli şartları sağlama adına büyük yatırımlar yapıldığını ifade eden Özkal sözlerini şöyle sürdürdü:
“2002 öncesi Milli Eğitime ayrılan bütçe 6,5 milyar lira iken AK Parti hükümetleri bütçeden en büyük payı her zaman Milli Eğitime ayırdı. Bu yıl 100 milyara dayanan Milli Eğitim bütçesi ile eğitime ayrılan kaynak 14 yılda 15 kattan fazla arttı. Kara tahtadan akıllı tahtalara geçen öğrencilerimiz tabletlerle eğitim görüyor. Afyonkarahisar’da da hem okulların fiziki yapısı hem de öğretmen sayısının artması ile eğitimin daha kaliteli bir noktaya yükselmesi sağlanmıştır.”
Özkal, TEOG’da 8 birinci çıkaran Afyonkarahisar’ın birincilerinin 4’ünün Afyonkarahisar merkezden, 3’ünün Dinar İlçesi’nden ve 1’inin ise Sandıklı İlçesi’nden olduğunu sözlerine ekledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti