Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özkaya, 25 köyde “Evet” için çalıştı

Özkaya, 25 köyde “Evet” için çalıştı
Özkaya, 25 köyde "Evet" için çalıştı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, iki gün içerisinde Sandıklı’ya bağlı 12, Dinar’a bağlı 13 olmak üzere toplam 25 köye “Referandum’da Evet” ziyaretinde bulundu. Ziyaretler esnasında Ak Parti İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Partili İl Genel Meclis, partinin gençlik kolları üyeleri ve diğer partililerle birlikte köyleri gezen Milletvekili Özkaya, 16 Nisan günü yapılacak olan halk oylamasında vatandaşlardan ‘evet’ oyu istedi.
AK Parti Milletvekili Ali Özkaya Sandıklı’daki 12 köy programını Başağaç köyünden başlayarak Örenkaya köyünde tamamladı. Ertesi gün, Dinar’a en yakın köylerden olan Dikici köyü ile başladığı köy ziyaretleri programına daha sonra Karahacıllı, Gençali, Gürden, Kızıllı, Yapağılı, Yüksel, Yeşilhüyük, Duman, Sütlaç, Uluköy, Bülücalan ve Çobansaray köyleriyle devam etti.
MİLLETİMİZİN
BUNLARA KARNI TOK
Gittiği köylerde referandum çalışması yapan Özkaya diğer bir taraftan ise köylerin ve vatandaşların sorunlarını dinledi. 16 Nisan’da vatandaşlara neden evet denilmesi gerektiğini anlatan Özkaya şunları söyledi: “Ülkemizin Refah seviyesinin yükselmesi için, güçlü ve müreffeh Türkiye için, İstikrar için, İstikbal için ve İstiklal için 16 Nisandaki referandum oylamasına Evet dememiz gerekiyor. Ülkemizin kalkınma yolunu milletimizin hep açık tutacağına inanıyorum, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde desteklerinizi bekiyorum.”
CHP’nin anayasa değişikliğiyle ilgili “tek adam” eleştirileri yaptığına da değinen Özkaya, “Cumhurbaşkanımızın, kurucu genel başkanımızın tek bayrak, tek vatan, tek devlet, tek millet idealini ve milletle tek yürekle olma halini CHP tek adamlıkla açıklayamaz. Maalesef anamuhalefetin tozlu sandıkları içerisinde sakladığı eskimiş kavramları var. Gün geliyor ‘laiklik elden gidiyor’ bahanesini çıkarıyorlar, günü geliyor ‘tek adamlığı’ çıkarıyorlar. Başka zaman ‘rejim elden gidiyor’ tartışmaları çıkarıyorlar. O yüzden Türk milletinin artık bunlara karnı tok” ifadelerini kullandı.