Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özkaya: Burası Afyon için büyük hizmet

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanvekili Av. Ali Özkaya, AFSÜ Ömer-Zilif Halaç Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulunarak AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş’u makamında ziyaret etti

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, kısa süre önce temel atma töreni gerçekleştirilen ve şu an kaba inşaatı tamamlanmış olan Ömer-Zilif Halaç Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulundu.
Milletvekili Özkaya’ya ziyaretinde Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Ali Tuncer ve hastane yöneticileri eşlik ettiler.
Rektör Okumuş, Zafer Sağlık Külliyesi içerisinde bulunan rehabilitasyon merkezi hakkında Özkaya’ya bilgiler verdi. Rehabilitasyon merkezinin Afyonkarahisarlılar için büyük bir hizmet olacağını ifade eden Özkaya emeği geçen herkese ve hayırsever Halaç ailesine teşekkür etti. Ömer-Zilif Halaç Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin gezilmesinin ardından Rektörlük makamına geçildi.
Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş, AFSÜ’de yürütülen projeler ve faaliyetler hakkında Özkaya’ya bilgi verdi. Özkaya’nın, Okumuş’a ve ekibine çalışmalarında başarılar dilemesinin ardından ziyaret son buldu. >> Burak AYDIN’ın Haberi