Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özkaya dört ilçede incelemelerde bulundu

YASAL UYARI Kocatepe Gazetesi’ne

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

 

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, dört ayrı ilçeye yaptığı ziyaretlerde yapılan yatırımlar ve yürütülen çalışmaları yerel
yöneticilerle birlikte yerinde inceleyerek bilgi aldı. Özkaya, AK Parti teşkilatları ve vatandaşları da dinleyerek talepleri not etti

 

Adalet ve Kalkınma (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekil Av. Ali Özkaya, Dinar, Evciler, Başmakçı ve Dazkırı ilçelerini ziyaret etti.
ÖZKAYA İLK ZİYARETİNİ
MEMLEKETİ DİNAR İLÇESİNE YAPTI
AK Parti Milletvekili Ali Özkaya ilk ilçe ziyaretini memleketi Dinar İlçesi’ne yaptı. Hizmete açılan Dinar-Çivril bölünmüş otoyolunda incelemelerde bulunan Özkaya, AK Parti Dinar İlçe Teşkilatıyla da bir araya gelerek teşkilatın istek ve önerilerini dinleydi. Özkaya, gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti. Dinar’da İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmaları Özel İdare Genel Sekreteri Murat Toy’la birlikte inceleyen Özkaya, ilçeye bölgeye hizmet edecek şekilde kapasitesi güçlendirilerek kazandırılan Dinar Özel İdare Bakım Atölyesinde incelemelerde bulundu. Özkaya, tesisin bölgede bulunan ilçelere altyapıdan üst yapıya yarar sağlayacağını belirtti.
“TESİSLER KÜLTÜREL
GELİŞİME KATKI SUNACAK”
Dinar’da yapımı ilçe kaymakamlığı vasıtası ile yapımı devam Dinar Kültür Evi, Dinar İlçe Kütüphanesi ve Dinar Kadın Kültür Evi inşaatlarını Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya ile birlikte inceleyen Özkaya, “Bu tesislerin inşallah en kısa sürede ilçe halkımızın istifadesine sunularak hemşehrilerimize vermeye başlayacak. Bu tesisler ilçemizin kültürel olarak gelişimine de büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sazovasını sulayacak olan suni gölet ve etrafına yapılacak mesire yeri hakkında DSİ Bölge Müdürü Rahmi Şahin’den bilgiler aldık. Tesisin yapılmasıyla bölge hem güzel bir mesire alanına, hem de tarımsal sulama alanında önemli bir tesise kavuşacak.” dedi.
BİLGİN, APAMEİA KENT ANTİK
KAZISINI SUNUMLA ANLATTI
Milletvekili Ali Özkaya, Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır’la beraber İlçe Koordinasyon toplantısına katıldı. Toplantıda Dinar’ın mevcut durumu değerlendirilirken, yapılacak ve yapılması gereken çalışmalar üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Dinar’ın turizm merkezi olmasına önemli bir katkı sunacak olan Apameia antik kent kazısıyla ilgili olarak Kazı Başkan Yardımcısı Mustafa Bilgin sunum yaptı.
“HEDEF BÖLGENİN TURİZM CENNETİ OLMASI”
Sunumun ardından çalışmayı değerlendiren Özkaya şunları kaydetti:
“Dinar, Evciler, Başmakçı, Dazkırı ve Kızılören ilçelerimizi kapsayan bir alanda yaşamış olan Apameia antik kenti Efes’ten sonra tarihin 2. büyük ticaret şehri olarak biliniyor. Bu kazı çalışmaları sonrasında bölge inşallah turizm cenneti haline gelecek. Bu da bölgemizin genel kalkınmasında büyük bir etken olacak.” Dinar İlçesi’nde son olarak Gençali Köyü’nü ziyaret eden Özkaya, köylünün taleplerini aldıktan sonra İl Özel İdaresi’nce köyde yapılan yol çalışmalarını inceledi.
İKİNCİ ZİYARET EVCİLER İLÇESİNE
Ziyaretlerine Evciler İlçesi’nde devam eden Özkaya, Evciler Belediye Başkanı Ali Dede Savaş, İlçe Başkanı Şener Çalışkan ve teşkilat mensupları ile biraraya geldi. Özkaya, “Evciler ilçemiz yatırımların en güzelini ve en iyisini hak ediyor. Evciler için elimizden gelenin bir fazlasını yapmanın gayretindeyiz. İnşallah yapılan yatırımlar ve çalışmalar ile Evciler Ak Belediyecilik ile yeniden ihya olacak.” diye konuştu.
Özkaya, ilçede yapımına kısa sürede başlanacak olan yeni stad alanını, ihalesi geçtiğimiz günlerde yapılan Evciler TOKİ konut alanı ile Belediye tarafından yapımı tamamlanan yol, çevre düzenlemesi ve ışıklandırma çalışmalarını yerinde inceleyerek şöyle konuştu: “Evciler ilçemize gayretlerimiz ile kazandıracağımız yeni tesislerimiz buraya değer katacak. İnşallah tüm bu çalışmalar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ülkemize son 20 yıldır çağ atlatan AK Parti hükümetlerinin birer mührü olacak.”
DAZKIRI’DA ADLİYE, TOKİ VE
DOĞALGAZ İÇİN ÇALIŞILACAK
Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti Dazkırı İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Ramazan Bayazıt ve teşkilat mensuplarıyla biraraya geldi. Teşkilatta gerçekleştirilen toplantıda Dazkırı’ya doğalgazın gelmesi için yatırımcı şirket tarafından programa alındığını bildiren Özkaya şu ifadeleri kullandı: “Dazkırı’lı hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layıktır. Bizlerde bu noktada üzerimize düşeni yapmanın gayretindeyiz. İnşallah en kısa zaman içerisinde doğalgaz gibi bir nimeti Dazkırı’mız ile buluşturacağız. Bu sayede Dazkırı daha yeşil ve yaşanabilir bir şehir olacak. Bunun yanı sıra teşkilatımızın ve hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda ilave TOKİ konutları ve yeni Adliye binası yapılması için de biz bu şehrin milletvekili olarak üzerimizi düşeni yaparak, bu yatırımların da ilçemize kazandırılmasını sağlayacağız.”
Trafik kazası geçiren AK Parti Başmakçı İlçe Başkanı Kadir Elaziz’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Özkaya, son ilçe ziyaretini Başmakçı’ya yaptı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi