Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özkaya: Yalan haber yapanlara sosyal medya yasağı yaptırımı da uygulanmalı

Özkaya: Yalan  haber yapanlara  sosyal medya yasağı  yaptırımı da  uygulanmalı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya Elazığ depremi sonrası açıklamalarda bulundu. Özkaya, afetlerden siyasi rant sağlamak isteyenlerin olduğunu vurguladı

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya; Elazığ depremi hakkında açıklama yaparak taziyelerini bildirdi. Özkaya, “Elazığ’ın Sivrice ilçesinde Cuma günü meydana gelen 6,8 şiddetindeki deprem hiç şüphesiz hepimizi derinden üzmüştür. Bu doğal afet sonucu AFAD’ın paylaştığı bilgilere göre 39 vatandaşımız hayatını kaybetmiş olup 45 kişinin enkazdan sağ olarak çıkarıldığı bildirilmiştir. Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim” dedi.
“HABİS RUHLU ÇUKUR İNSAN MÜSVEDDELERİ”
Özkaya açıklamasında, “Bir tarafta, depremden kısa bir süre sonra tam kadro olarak görev başında olan bir devlet ve tek yürek olmuş büyük ve asil bir millet olduğunu diğer tarafta ise bu depremden hangi sefilliği çıkarıp iktidara ve devlete nasıl iftira ve yalan söylerim diye çalışan habis ruhlu çukur insan müsveddelerinin olduğu maalesef bir gerçektir” ifadelerine yer verdi.
“YALAN HABER YAPANLARA HAPİS VE PARA CEZASI”
Siyasi rant sağlamak için doğal bir afeti kullananların kendilerini üzdüğünü belirten Özkaya son olarak “Bu depremden sonra milli birliği zayıflatmak, kin ve nefreti yaymak, kışkırtıcılık ve bozgunculuk yapmak için yalan haber yapanlara hapis ve para cezası getirmenin yanındabu kişilere belirli sürelerce sosyal medya kullanımının yasaklanması da yaptırımlara ilave edilmesigerekir. Bu net bir şekilde açığa çıkmıştır” dedi.