Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özkaya’dan Köksal’a sert cevap; “Siz kim milliyetçilik kim, hadi oradan!”

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal’ın, “AK Parti Milletvekillerinde Afyon milliyetçiliği olmadığını” açıklamasına cevap veren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Köksal’a, “Siz kim, milliyetçilik kim. Hani rahmetli  Erbakan Hocamız derdi ya; Hadi oradan.” sözleriyle karşılık verdi

 

Gazeteniz Kocatepe’ye “Bizim AKP’den seçilen milletvekillerinde maalesef Afyon milliyetçiliği yok.” değerlendirmesinde bulunan CHP Milletvekili Av. Burcu Köksal’a, AK Parti cephesinden Milletvekili Ali Özkaya’dan cevap geldi.
AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, “Bazen görüyoruz bize sataşıyorlar. Birisi çıkmış ‘AK Parti milletvekilleri milliyetçi değil demiş.’ Düşündüm ve acaba birileri kendisini farklı bir ayna da mı görüyor? Ankara’ya gittiği zaman PKK terör örgütünü destekleyen HDP milletvekillerinin dokunulmazlığı kalkmasın diyerek gayret edip kırmızı oy kullananlar Afyonkarahisar’a gelince milliyetçi mi oluyor? Siz değil misiniz bu PKK’lı teröristlerin dokunulmazlığı kalkmasın yargılanmasın diyen siz değil misiniz? Onlarla beraber yol yürüyüp ‘Ankara’yı da İstanbul’u da bizim sayemizde aldınız. O koltuklarda HDP’nin oyları ile oturuyorsunuz’ diye bunlara hiç cevap veremeyen siz değil misiniz? Siz kim, milliyetçilik kim. Hani rahmetli Erbakan Hocamız derdi ya; Hadi oradan.” dedi.