Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özlem bitiyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Özlem bitiyor

Afyonkarahisarsporlu taraftarlar yaklaşık bir aylık bir ayrılıktan sonra takımlarına kavuşuyor. Mor Beyaz sevdalıları Pazar günü oynanacak maçta takımlarını yalnız bırakmayacaklar

Afyonkarahisarspor Pazar günü Atatürk Stadyumu’nda saat 13.30’da ikinci devrenin açılış haftasında Beykozspor’u ağırlayacak. Ligde başarıyla mücadele eden Şimşek, ilk yarının ilk maçında deplasmanda 3-0 gibi farklı bir skorla yendiği rakibini ikinci yarıda da devirmek niyetinde. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren Mor Beyazlılar, taraftarlarının desteğini bekliyor. İlk yarının bitmesiyle yaklaşık bir aylık bir araya giren ligde taraftarlar takımlarına hasret kaldı.
Bu hafta sonu oynanacak maçta stadı dolduracak taraftarlar emin adımlarla şampiyonluğa giden takımlarını yalnız bırakmayacaklar. Afyonkarahisarsporlu yöneticiler de taraftarlara çağrıda bulundu. Taraftarları ligin ikinci devresinde de centilmence takımlarını desteğe çağıran yöneticiler, “Evimizdeki oynayacağımız maçlarda bizim en büyük destekçimiz taraftarlarımız olacak. Bu hafta sonu Beykozspor’la yapacağımız maçta taraftarlarımıza büyük iş düşüyor. İlk devreyi 7 puan farkla lider kapatan takımımız taraftarlarından centilmence destek bekliyor. Beykozspor maçında tüm Afyonkarahisarlıları Atatürk Stadı’na bekliyoruz” dediler.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti