Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özlem Taşyapar, Doğu Avrupa’nın en büyüğü oldu

Bu haberin fotoğrafı yok
Özlem Taşyapar, Doğu Avrupa'nın en büyüğü oldu

Afyonkarahisarlı muaythaici Özlem Taşyapar, Letonya’da yapılan Doğu Avrupa Kupası’nda finalde Rus rakibini devirerek şampiyonluğa ulaştı

Afyonkarahisarlı milli sporcu Özlem Taşyapar ve Afyonkarahisarlı milli takım antrenörü Serdar Şanlı, milli takım kafilesiyle birlikte geçen hafta Letonya’ya gitmişlerdi. Letonya’da düzenlenen Muay-Thai Doğa Avrupa Kupasında katılan türk milli takımında yer alan Afyonlu sporcu Özlem Taşyapar, finale kadar yükselmeyi başardı. Finalde de Rus rakibini deviren Özlem Taşyapar, Doğu Avrupa Şampiyonluğunu elde etti. 67 kilogramda mücadele eden Taşyapar, elde ettiği derece ile Afyonlu sporseverlere büyük bir sevinç yaşattı. Özlem Taşyapar, turnuva hakkında yaptığı açıklamada da şöyle konuştu: “Serdar hocamla 1 senedir çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu çalışmamızın karşılığı olarak da Avrupa Şampiyonu oldum. Çok mutluyum. Bu şampiyonluğu ülkeme ve tüm Afyon’a hediye ediyorum” dedi. Taşyapar ayrıca bu başarıları elde etmesi için kendisine destek verenlere de teşekkürde bulundu.
Şanlı: “Her yıl başarılı
sporcular çıkartıyoruz”
Afyonkarahisarlı milli takım antrenörü ve Afyonkarahisar Muay-Thai İl Temsilcisi Serdar Şanlı da Şanlı Spor Kulübü’nden her yıl milli takıma sporcu verdiklerini dile getirerek, başarıların devam deceğini söyledi. Şanlı yaptığı konuşmada : “2008’de de Şanlı Spor Kulübü’nü açtığımızdan beri her sene milli takıma sporcu veriyoruz. Bundan dolayı da çok mutluyuz. 2009’da Dünya 3.sü Musa Uysal 2010’da Avrupa 2.si M. Akif Okçu ile Avrupa 3.’sü Ahmet Uysal’dan sonra bu senede Avrupa Şampiyonu Özlem Taşyapar’ı ülkemize ve güzel Afyonumuza kazandırmanın büyük bir gururunu yaşamaktayım” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti