Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özmen’den, AGD’ye hem ziyaret hem tebrik

Özmen’den, AGD’ye hem ziyaret hem tebrik
Özmen'den, AGD'ye hem ziyaret hem tebrik

Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Yılmaz Özmen ve Afyonkarahisar İl Koordinatörü Tuğrul Çınar, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneğini ziyaret ettiler

Zafer Kalkınma Ajansının Genel Sekreteri Dr. Yılmaz Özmen ve ZEKA İl Koordinatörü Tuğrul Çınar’ı AGD Sosyal Tesislerinde karşılayan AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.
Zafer Kalkınma Ajansına proje veren firmaları ziyaret etmek üzere Afyonkarahisar’a geldiklerini söyleyen Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Yılmaz Özmen, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneğinin çalışmalarını ve projelerini de yakından ilgiyle takip ettiğini söyledi. Ortak projelerin başarıyla sonuçlanacağından emin olduğunu söyleyen Özmen, özellikle başarılı çalışmalarıyla Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneğini bu noktalara getiren Başkan Mehmet Abdioğulları ve yönetim kurulunu kutladı. AGD Sosyal Tesislerini de çok beğendiğini söyleyen Özmen, Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı eğitim çalışmalarının yapılacağı salonları da inceledi. Özmen, sosyal tesislerin oluşmasında emeği geçenleri kutladı. Ziyarette konuşan AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları, ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyetini dile getirdi.
BİRÇOK PROJE YÜRÜTÜLÜYOR
Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneğini çalışma ve projeleri hakkında bilgiler veren Abdioğulları, özellikle Sosyal tesis, TOKİ Konutları, Leonardo Da Vinci Hareketlilik Projeleri PLM Programına sunulacak proje, Belçika Gazetecileri ile yapılan temas ve ortak projeler ve Basın tarihçesi projesi hakkında bilgiler verdi.
Zafer Kalkınma Ajansı ile de yapılacak olan ortak projeleri de artacağını söyleyen Abdioğulları, ziyaretin anısına ZEKA Genel Sekreteri Dr. Yılmaz Özmen ve Afyonkarahisar İl Koordinatörü Tuğrul Çınar’a plaket ve AGD’ye ait flamalardan hediye etti. Yaklaşık 1 saat süren ziyarette karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu. (Kocatepe)