Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Özsoy, Afyon Basınını Birleştirdi”

AGC Başkanı İsmail Akar, AGC Onursal Başkanlığı yapan Hacı Hakkı Özsoy’u vefat yıldönümünde rahmetle andığını belirtti. Akar, “Onursal Başkanımız Hacı Hakkı Özsoy, Afyon basınına sosyal ve kültürel anlamda önemli katkılar verdi.” dedi

AGC Başkanı İsmail Akar,

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Hacı Hakkı Özsoy’u vefat yıldönümünde saygı, rahmet ve şükranla andığını ifade etti.

“ÖZSOY’U VEFATININ 2’İNCİ YILDÖNÜMÜNDE RAHMETLE ANIYORUZ”

AGC Başkanı İsmail Akar, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Cemiyetimizin Onursal Başkanı Hacı Hakkı Özsoy’u toprağa verilişinin ikinci senesinde özlem ve rahmetle anıyoruz. Özsoy, ömrünün son günlerinde basını birleştirme konusunda emek vermiştir. İş ve basın hayatı dışında sosyal alanlarda ilimize önemli hizmeti vardır. Hakkı Özsoy Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin 1974 yılında kurucu üyeliği, Afyon Kızılay Şubesinde 43 yıl aralıksız Şube Başkanlığı, Huzurevi Derneği Kurucu Üyeliği, Afyon Diyanet Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği, Dumlupınar Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanlığı gibi sosyal alanlarda da ilimizdeki yararlı hizmetlerde etkin rol oynadı.”

Bolvadin’de koordinasyon ve değerlendirme toplantısı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“DERNEK VE CEMİYETİN BİRLEŞMESİNDE UNUTULMAZ KATKILAR VERDİ”

AGC Başkanı İsmail Akar, sözlerini şöyle tamamladı: “Hakkı Özsoy, Afyon basının ağabeyi olarak her daim uzlaşmacı ve birleştirici görevler aldı. Afyon Basın – Yayın Derneği ve Afyon Gazeteciler Cemiyetinin birleşme aşamasında unutulmaz katkı verdi. AGC Onursal Başkanı olarak son günlerine kadar cemiyette her zaman tüm toplantı ve ziyaretlere katıldı. AGC de çalıştı yol gösterdi. Başkanlığıyla birlikte, sosyal hizmet ve yardım amaçlı, sivil toplum örgütlerinde Hacı Hakkı Özsoy çalışmalar yapmıştır. Özsoy, 1987 yılında günlük yerel Türkeli Gazetesi’ni devir almıştır. 2019 yılına kadar da aktif gazetecilik yaptı. Son olarak ta ömrünün 80 yılını içeren Afyon’u kültür sanat sosyal ve ekonomik hayatına ışık tutan bir kitap armağan ederek aramızdan ayrıldı. Bu vesile ile kendisine tekrar Allah’tan rahmet diliyorum. Saygı ve sevgiyle anıyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti