Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öztekin kitaplarını Özdilek’te imzaladı – Kocatepe Gazetesi

Öztekin kitaplarını Özdilek’te imzaladı – Kocatepe Gazetesi
Öztekin kitaplarını Özdilek'te imzaladı

Özdilek Alışveriş Merkezi, sanatsal ve kültürel faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. “Elif Gibi Sevmek” ve “Eyvallah” kitaplarının sevilen yazarı Hikmet Anıl Öztekin, Afyon Özdilek’te sevenleri ile buluştu

Özdilek Afyon AVM, müşterilerine kaliteli ürün ve hizmet sunmanın yanı sıra gerçekleştirdiği etkinliklerle de adından sıkça söz ettiriyor. 9-18 Ekim tarihleri arasında düzenlenen kitap şenliğinde kitap reyonlarındaki geniş ürün yelpazesini yüzde 50’ye varan indirimlerle müşterilerine sunan Özdilek AVM’de, kitap şenliğinin son gününde Yazar Hikmet Anıl Öztekin okurlarıyla bir araya geldi.
Sabahın erken saatlerinde Avm’ye gelerek yazar Hikmet Anıl Öztekin’i bekleyen okurları, kendisiyle sohbet etme imkanı yakaladı. Başarılı yazar, Afyon’da büyük bir ilgiyle karşılandı. Kitaplarında sıkça söz ettiği Elif ve çok sevdiği Fesleğen ’in hikayesini okurlarına anlatan yazar, onlarla uzun uzun dertleşti. “Elif Gibi Sevmek 1” ve “Elif Gibi Sevmek 2” kitaplarında anlattığı aşkın gerçek olduğunu belirten Öztekin, kendisiyle dertleşmeye gelen okurlarına zaman zaman yaşanmış hikâyelerinden kesitler anlattı. (Kocatepe Haber Merkezi)