Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öztopbaş sert çıktı – Kocatepe Gazetesi

Son günlerde sosyal medya
Öztopbaş sert çıktı

Son günlerde sosyal medya üzerinden Sandıklıspor Kulübüne, Başkanı Mehmet Öztopbaş’a, yönetim kuruluna gerek maddi ve gerek manevi emek verenlere ağır ithamlarla iftira atıldığını gerekçe gösteren Sandıklıspor Başkanı Mehmet Öztopbaş, “Bu iftiraları atan kişi ya da kişileri önce aynaya bakmalarını tavsiye ediyoruz” dedi.   
“ALİ BEY KİŞİYİ TANIR”
Gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Başkan Özopbaş, “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar işimizi gücümüzü bir yana bırakarak gece gündüz çalıştık. Bu çalışmalarımıza engel olmak isteyen, kulüp üzerinden çıkar sağlamaya çalışan insanlar çıktı. Sandıklıspor kulübümüze girmek isteyen futbolcular üzerinde komisyon almaya çalışan insanları tespit ettik. Ali bey bu kişiyi yakinen tanımaktadır. Biz bu kişiyi gerekeni yaparak takımdan uzaklaştırdık. Görev süremiz içerisinde hataları tam olarak yok ettik diyemeyiz ama en aza indirerek çok çalıştık. Ben, yönetimimi ve bizler destek olan kişiler bu takım üzerinde hiçbir çıkar elde etmedik ve etmeyiz de. Varsa bir ispatı lütfen çıkarsınlar. Yok çıkartmıyorlarsa kendi çamurlarında boğulsunlar” ifadesine yer verdi.
“GEL SANDIKLISPOR’UN BAŞINA GEÇ”
Sandıklıspor’un daha iyi yöneteceğine inananlara çağrı yapan Başkan Öztopbaş, “Biz gerek siyasi gerek şahsi gayretlerimizle takımımızın, ilçe stadyumumuzun ve kapalı spor salonumuzun fiziki şartlarını bulunduğu yerden daha iyi bir konuma getirmek için çalıştık. Bunun takdirini spor camiası yapıyor. Beraber görev yaptığımız Ali bey takımla fazla ilgilenmemiş, iki STK başkanlığı ve işlerinin yoğunluğunu bahane ederek sezon içerisinde çoğu maça ve toplantılara bile katılmamıştır. Kendisinden ne maddi ne de manevi desteğini hiç bir zaman göremedik. Bu basın açıklamasını yapmadan önce toplantılarımıza ve maçlarımıza katılsaydı. Eğer sorun varsa orada dile getirseydi kamuoyunu böyle açıklamalar yaparak bu mübarek gün meşgul etmeseydi olmaz mıydı. Saygın kişilerle kendisine haber göndermemize rağmen bizimle bir araya gelmeyen Ali kardeşimize derin futbol bilgisi ile Sandıklıspor’u bir üst lige çıkarma fırsatı veriyoruz. Kendi iddiasına göre bir daha ki sezona daha aktif olarak yer alacağını belirten Ali bey’e bir çağrımız var. ‘Gel Sandıklıspor’un Başına Geç.’ Yaptığın açıklamada belirttiğin yanlışlıklarımızı gel sen düzelt, klavye arkasından açıklama yapmak kolay gelebilir. Sandıklı sevdalısıyım diyorsun, şimdi bu sevdayı gösterme zamanı. Yeni sezon başlıyor, gelsin, kendi yönetimini oluştursun, Sandıklıspor kulübünün başkanlığına geçsin. Ali bey’in kendi değimi ile biz futboldan zerre anlamıyormuşuz ve yapılan transferleri, takımla ilgili hiç bir gelişmeyi paylaşmıyormuşuz, bu spor kulübünü siyasi emellerimiz için kullanıyormuşuz. Aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi her konudan ve transferden bilgisi olduğu gibi transfer görüşmelerine ve imza törenlerine de kaçırmadığı aşikardır. Tekrar aynı teklifi yapıyoruz, gelsin kulüp başkanı olsun ve Sandıklıspor kulübü üzerinden nasıl siyasi çıkar elde ediliyormuş göstersin, bizlerde öğrenelim. Biz bu işi siyasi emeller için değil Sandıklımız için gençlerimiz için taraftarlarımız için yaptık. Gelecek kaygımız hiç olmadı olmazda” diye konuştu.  
“EMEK VE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER”
Açıklamasının sonunda destek ve emek verenlere teşekkür eden Başkan Öztopbaş, “Bu vesile ile geçmişten bugüne Sandıklıspor kulübüne gerek maddi gerek manevi emeği geçmiş olan Belediye Başkanları’na, İdare Amirlerine, Kulüp Yöneticilerine ve her zaman her şartta takımını yalnız bırakmayan Büyük Sandıklıspor Taraftarına sonsuz teşekkür eder, saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti