Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Panelin devamı gelecek – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Panelin devamı gelecek

Geçen haftalarda düzenlenen Sporda Şiddet ve Antrenörün Yeri isimli paneli değerlendiren Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Turan Saltık, bu tür panellerin ilerleyen günlerde de yapılacağını ifade etti

Afyonka-rahisar TÜFAD Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen Futbolda Şiddet ve Antrenörün Yeri konulu panel geçen hafta sonu AKÜ’de yapılmıştı. Afyonka-rahisar’da ilk kez böyle bir panelin düzenlendiğini söyleyen Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Turan Saltık, bu tür panellerin ilerleyen günlerde de yapılacağını ifade etti. TÜFAD olarak böyle bir organizasyonu düzenlemekle mükellef olduklarını kaydeden Turan Saltık, “Geçen hafta sonu Afyon Kocatepe Üniversitesi Abdullah Kaptan Konferans Salonu’nda Sporda Şiddet ve Antrenörün yeri adlı panel düzenledik. Panelimizin amacı dünya da ve ülkemizde sporun heryerinde tırmanan şiddetin önüne nasıl geçilebilirin cevabını bulmaktı. Yazılı ve görsel medyada da şiddet daha fazla irdelenmeye başlamıştı. Biz de TÜFAD olarak böyle bir panel yapma kararı aldık. Başarılı da olduk. Bu konuda üniversitemizin öğretim üyeleri de bizlere çok büyük destek verdiler. Panelimize katılan öğretim üyelerimize teşekkür ederim. Spor taban birliklerinin yöneticileri de bu panelde konuşmacı olarak yerlerini aldılar. Paneli çok kısa bir sürede hazırladık ve kitlelere ulaştırdık. Buna rağmen katılım gayet iyiydi. TÜFAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Sorumlusu Abdullah Tanyolaç, panelin son kısmında mükemmel bir sunum yaptı. Ben isterdim ki spora gönül vermiş herkes bu sunumu izlesin. Abdullah Tanyolaç’ın konuşmasının bitiminde salondaki herkes duygu yoğunluğu yaşadı. Ben de Abdullah Tanyolaç’a panelimize rahatsızlığına rağmen katıldığı için çok teşekkür ederim. Taraflı tarafsız herkesten bu paneli düzenlediğimiz için tebrik aldık. Bu da bizi ileriki zamanlarda yapacağımız bu tür programlar için cesaretlendirdi” dedi.
“Bu tür faaaliyetler yok denecek kadar az”
Afyonkarahisar’da bu tür çalışmaların çok az yapıldığının altını çizen Saltık, “Spor taban birlikleri, el ele verip ortak bir çalışma yaparsa çok daha iyi işler ortaya çıkacaktır. İnsanların bilinçlendirilmesi için herkes elini taşın altına koymalı. Malesef Afyonkarahisar’da bu tür bilgilendirme toplantıları, paneller, sempozyumlar yok denecek kadar az. Bu konuda Afyonkarahisar’da böyle bir panelin ilk kez yapılması da düşündürücü bir durum. Geçen hafta yapılan panele gelirsek, bence çok faydalıydı.” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti