Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Paramedik Kulübü Üyeleri tanışma etkinliğinde buluştu

Paramedik Kulübü Üyeleri tanışma etkinliğinde buluştu

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Paramedik Kulübünün eski ve yeni üyelerinin tanışması amacıyla düzenlenen toplantıda hem kulübün önceki faaliyetleri hakkında bilgi verildi hem de yeni dönemde hayata geçirilebilecek
etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu

 

Kulüp eski başkanı Seçil Çavdar’ın tanıtım sunumunun ve slayt gösterisinin ardından Danışman Öğretim Görevlisi Nurhan Aytuğ Kanber, Kulüp Başkanı Gamze Bülbül ve yönetim kurulu üyelerinin anlatımıyla tanışma etkinliği gerçekleştirildi.
Kulübün gelişimi adına fikir paylaşımı yapılan toplantıda her bir üyenin büyük bir değer taşıdığına vurgu yapıldı. Toplantıda, özgün ve üretken fikirlerle kulübü daha da geliştirebilmek için daima aktif olunması gerektiği ve tüm üyelerin özveri ile etkinliklere katılımı konusunda görüş birliğine varıldı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.