Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Park Afyon’da etkinlik dolu günler

Park Afyon Alışveriş Merkezi

Park Afyon Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Can Mamati, Park Afyon’da bir dizi etkinlik düzenleneceğini belirtti

 

Park Afyon AVM Genel Müdürü Can Mamati Gün FM’in konuğu oldu. “31 Temmuz Pazar günü yaza özel bir konser düzenleyerek sevilen şarkıcı Simge Sağın’ı ağırlayacağız.” diyen Mamati, “Alışveriş Merkezi Mado tarafı açık otopark alanında gerçekleşecek konser için, 1-31 Temmuz tarihleri arasında aynı gün içinde tek seferde 200 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, zemin katta bulunan kayıt standında alışveriş fişlerini beyan ederek konser biletini alabilecek.” dedi.
“EN TATLI FESTİVAL”
Kahve ve Tatlı Festivali düzenlemeyi planladıklarını hatırlatan Mamati, “18-21 Ağustos tarihlerinde ise Afyon Kahve ve Tatlı Festivali gerçekleştireceğiz. 4 gün boyunca alışveriş merkezi dış alanda kurulacak olan stantlarımızda kahve ve tatlı satışları yapılacak olup çeşitli workshoplara da yer vermeyi, son iki gün ise Mary Jane ve Retrobüs konserleri ile ziyaretçilerimize müzik ziyafeti yaşatmayı planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.
“SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ”
Eylül ayı başında, ECE Türkiye’nin ana sponsorluğunda, “Eğitimde Fırsat Eşitliği” temasıyla Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) yararına düzenlenen Sesim Resim Sergisi’ni gerçekleştireceklerini kaydeden Mamati, “TEGV’in nitelikli eğitim desteği verdiği kişiler ve eğitim gönüllülerinin ilham veren hikayelerinin sanatçı Cenk Yüksel tarafından resmedildiği ve hikayelerin ünlü isimler Arif Pişkin, Cem Davran, Ceyda Düvenci, Eda Erdem, Emre Kınay, Sunay Akın, Umut Oğuz, Yetkin Dikinciler, Zeyno Eracar ve Ziynet Sali tarafından seslendirildiği sergide ziyaretçiler, resimlerin yanına eklenen QR kodları sayesinde resimlerin birbirinden özel ve duygu dolu hikayelerini ünlü isimlerin seslendirmesiyle dinleme ve hikâye sahiplerinin dünyasına yolculuk etme imkânı bulabilecek. Tabloların satışıyla projeden elde edilecek gelir, TEGV’e aktarılarak yine eğitime desteğe dönüştürülecek.” diye konuştu.
“Yaklaşık 1.750 çalışanımızla birlikte şehir için ciddi bir istihdam kaynağı sağlıyoruz.” diyen Mamati, “Park Afyon Alışveriş Merkezi olarak, bölge halkına en iyi hizmeti vermeye, sosyal yaşamın bir merkezi olmaya ve ayrıcalıklı alışveriş keyfini yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi dinleyen herkese teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı. >> Mustafa ERTÜK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti