Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Park Afyon’un konuğu olan Gülben Ergen yoğun ilgi gördü

Bu haberin fotoğrafı yok
Park Afyon’un konuğu olan Gülben Ergen yoğun ilgi gördü

Sanatçı Gülben Ergen, başkanlığını yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin söyleşi ve imza gününe katılmak üzere yeni açılan Park Afyon Alışveriş Merkezi’nin davetlisi olarak Afyonkarahisar’a geldi. Yoğun ilgiyle karşılanan etkinliğin ardından derneğin hediyeliklerinin dağıtımı sırasında izdiham oluşturan kadınlar, çocukları ve birbirlerini ezme tehlikesi yaşattı

Afyonkarahisar’da yeni açılan Park Afyon Alışveriş Merkezi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Gülben Ergen’in başkanlığını yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ne destek kararı aldı. Destek kapsamında alışveriş merkezinde düzenlenen söyleşi ve imza gününe katılan Gülben Ergen’e ilgi yoğun oldu. Alışveriş merkezinin zemin katındaki etkinlik alanı tamamen dolduğu etkinlik sırasında, zemini gören balkon ve katların kenarları da tamamen doldu. Yüzlerce kişinin izlediği Ergen’in mikrofon uzattığı katılımcılar arasında Kütahya ve Uşak’tan da çok sayıda katılımcının etkinlik için Afyonkarahisar’a geldiği dikkat çekti.
Çocuklar Gülsün Diye Derneği ile ilgili bilgiler veren Gülben Ergen, okul öncesi eğitimin önemini anlattı. Derneğin 29 şehirde birer anaokulu açtığını hatırlatan Ergen, öncelikli hedefin 81 şehrin hepsinde birer anaokulu açmak olduğunu söyledi. Galatasaray formalı küçük bir hayranının selfie talebini geri çevirmeyen Ergen, minik hayranının kendisini eve davet etmesiyle duygu dolu anlar yaşadı. Ergen’le sohbet ederek selfie yapan minik hayranı ise sevinçten gözyaşlarına boğuldu.
12 Yaşındaki Mahmut’a mikrofon uzatan Ergen çocuğa, kadınları döven erkekler hakkında düşündüğünü sordu. Afyonkarahisar’da sık kullanılan ‘sütü bozuk’ demeye çalışan minik Mahmut’un kelimeyi “sürüntü” olarak söyleyince Gülben Ergen çocuğa ne dediğini birkaç kez sordu. Çocuğun cevabını beğenen Ergen, “Güzel kadınlara el kaldıran erkekler var dedim; 12 yaşındaki Mahmut dedi ki, ‘kadına el kaldıran erkekler sürüntü bozuktur’ Bu lafı da ilk kez duydum. Aferin sana Mahmut” dedi.
Yürüyen merdivenle üst kata çıkıp aşağı inerek tüm hayranlarına el sallayan Ergen’in ayrılmasının ardından podyumda, Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin not kağıtları ve telefon koruyucu kapakları dağıtılmak istendi. Aşırı izdiham nedeniyle görevlilerin zor anlar yaşadığı dağıtım sırasında, görevliyi ittiren kadınlar kutudaki hediyelikleri kapıştı. Zaman zaman birbirini yere düşüren kadınlar, hediyeliklerden 5-10’ar alırken çocuklar ezilme tehlikesi yaşadı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti