Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Parsak güven tazeledi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Parsak güven tazeledi

1975 yılında kurulan Ankara Afyonkarahisar ve ilçeleri Dayanışma Derneği’nin hafta sonu yapılan olağan genel kurulunda Av. Mehmet Parsak Genel Başkanlığa yeniden seçildi

Afyonkarahisarlılar Konukevi’nde yapılan genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurul toplantısında divan teşekkülünden sonra faaliyet raporu, mali rapor ve denetleme kurulu raporu okunarak ilgili raporlar oy birliği ile ayrı ayrı ibra edildi. Ardından yeni dönem çalışma programı ve tahmini bütçe okundu ve Genel Kurula katılan üye-ler tarafından oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra tek listenin oya sunulduğu kongrede Mehmet Parsak başkanlığındaki yönetim kurulu listesi okunarak gizli oylama ile kabul edildi. Derneğin daha önceki genel başkanı olan Av. Mehmet Parsak üç yıllık başarılı bir yönetimin ardından tekrar başkanlığa seçildi. Ardından dilek ve temenniler bölümünde eski bakanlardan Abdülkadir Akcan, milletvekili Kemalettin Yılmaz, eski milletvekili Halil Ünlütepe, eski milletvekili Müjdat Kayayerli, derneğin kurucu genel başkanı ve önceki genel başkanları, önceki yönetim kurulu üyeleri günün anlam ve önemine binaen birer konuşma yaptılar. Derneğin ve özellikle Konukevi’nin Ankara’daki Afyonkarahisarlılar için oldukça önemli olduğunu, hiçbir siyasi fikir ve amaç gütmeden tüm Afyonkarahisar-lıların Konukevi’ne ve derneğe sahip çıkmaları gerektiği belirtildi. Parsak’da genel kuruldaki konuşmasında Ankara’da bulunan Afyonkarahisarlılar Konukevi’nin satışının durdurulmasıyla ilgili olarak tüm Afyonkarahisar ve Ankara kamuoyunun desteğini istedi.
Göreve ilk günkü istek ve azmiyle devam edeceğini belirten Parsak, görev arkadaşlarına ve genel kurula teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı. Dernek genel kurulunda ayrıca derneğin üye sayısının artırılması ve yönetime katılım amaçlı tüzük değişiklikleri de yapıldı.
Genel kuruldan sonra Yönetim Kurulu, şu isimlerden oluştu:
Mehmet Parsak (Avukat)
Mehmet Ali Özerkan (İşadamı)
Salih Ünver (TRT Yayın Sorumlusu)
Fatih Gülkaya (Maden Mühendisi)
Kaya Yelek (Avukat)
Yılmaz Kızılbeyli (İşadamı)
Serkan Kılıç (Kültür Bakanlığı Uzmanı) (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti