Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pazar yerinde koronavirüs denetimi yapıldı

Pazar yerinde koronavirüs denetimi yapıldı

Afyonkarahisar Belediye Başkan Vekili Mustafa Oğuz, Harbiş Pazaryeri’nde koronavirüs denetiminde bulunarak, vatandaşları ve esnafı maske, mesafe ve hijyen konusunda uyardı

 

Başkan Yardımcısı Murat Öner, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Zabıta Müdürü Murat Gürsan, Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yalçınkaya ve beraberindeki zabıta ekipleriyle birlikte pazaryerini denetleyen Başkan Vekili Mustafa Oğuz, halka ve esnafa tedbirlere uyum konusunda sorular sorup, uyarılar yaptı. Mustafa Oğuz, vatandaşlara maske ve sosyal mesafe hatırlatması yaptı.
“DENETİMLER DEVAM EDECEK”
Pandemi süreci ile ilgili olarak 13 Mart’tan itibaren çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade eden Başkan Vekili Oğuz, “Özellikle kamusal alanlar ve vatandaşların yoğun olduğu yerlerde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını titizlikle sürdürüyoruz. Tüm Türkiye’de olduğu gibi biz de denetim çalışmasına katıldık. Esnaf ve vatandaşlarımıza uyarılarda bulunduk. Vatandaşlarımızın duyarlı olduğunu görüyoruz ama bu işi bırakmamak lazım. Özellikle, temizlik, mesafe ve maske konusunu sürekli gündemde tutarak çok dikkat etmemiz gerekiyor. Kurallara uyarak bu süreci inşallah en kısa sürede aşarız.” dedi.
Başkan Yardımcısı Murat Öner ise İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi kapsamında gerçekleşen denetimlerin önemine dikkat çekerek koronavirüs salgınından kurtulmak için maske, mesafe temizlik kurallarına uymak gerektiğini söyleyerek Afyonkarahisar Belediyesi olarak denetimleri aralıksız sürdürdüklerini sözlerine ekledi.