Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pazarlama Stratejileri Eğitimi Verilecek

ATSO KOBİ Akademisi etkinlik takviminde yer alan “Yurt İçi ve Dışı Pazarlar İçin Etkin Pazarlama Stratejileri” eğitimi Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü 14’te gerçekleştirilecek.

ATSO KOBİ Akademisi etkinlik

TOBB ETÜ-SEM Eğitimcilerinden Dr. Meltem Türe eğitimde bilgilerini katılımcılar ile paylaşacak. Dr. Meltem Türe, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Matematik Öğretmenliği Bölümünde lisans eğitimini tamamladı; yine aynı üniversitenin işletme bölümünde yüksek lisansını bitirdi Türe, doktora eğitimini ise Bilkent Üniversitesi Pazarlama alanında yaptı. Fransa ve İngiltere’de de akademik çalışmalara imza atan Meltem Türe’nin: Tüketim Kültürleri ve İdeolojileri, Etik Tüketim ve Pazarlama, Sürdürülebilirlik ve Elden Çıkartma, Yemek İsrafı ve Sağlıklı Beslenme Pazarı, Değer ve Materyalizm, Nitel Araştırma Yöntemleri konularında araştırmaları bulunuyor.

Eğitimde, stratejik pazarlama planlaması, bölümlendirme, hedefleme, konumlandırma, farklılaştırma, pazarlama karması tasarımı gibi başlıklara dikkat çekilecek. Eğitim sonunda katılıcılara, katılım belgesi verilecek.