Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pelin Karahan Kaç Kez Evlendi?

Ünlü dizi ve film oyuncusu Pelin Karahan kaç kez evlendi. Karahan’ın hayatına dair detayları hayranları için araştırdık.

Ünlü dizi ve film

MUHTEŞEM YÜZYIL DİZİSİNDE MİHRİMAN SULTAN ROLÜNÜ OYNADI

Doğum adıyla Vildan Pelin Karahan Güntay 6 Ekim 1984 tarihinde başkent Ankara’da dünyaya geldi. Oyuncu ve sunucu olan Pelin Karahan Güntay, Arı Koleji’nde ilkokulu okudu. Orta öğreniminin bir bölümünü Ankara’da ve Ödemiş İlkokulunda tamamlayan Karahan, Polis Koleji’ndeki eğitimini bırakıp Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi’ne devam etti ve başarıyla mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme’den mezun olan Karahan, okul yıllarında çeşitli faaliyetlere katıldı. İstanbul’a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak çalışmak için Erberk Ajans’a kaydoldu. Bu ajans aracılığıyla Çağan Irmak ile Demirdöküm reklam filmini çekti. Daha sonra Kavak Yelleri dizisinin seçmelerine katıldı ve “Aslı” rolüne seçildi. Bu dizide Dağhan Külegeç ile olan uyumu göz doldurdu ve efsane iki aşık Aslı Efe’yi AsEf’i yaşattı. Nestle Kit-Kat, Coca Cola Light, Ülker Royal Golf, Yedigün, Carrefour, Penti, Komili Şampuan, İpana reklam filmlerinde de oynayan Karahan, Muhteşem Yüzyıl adlı dizide “Mihrimah Sultan” karakterini canlandırdı. Bir Zamanlar Kıbrıs/Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinde “İnci Dereli” rolünü canlandırdı.

ANKARA’DA DOĞUP BÜYÜDÜ

TRT Okul’da Bir Evde adlı hayvan bakımı programını sundu. Show TV’de Pelin Karahan ile Nefis Tarifler adlı yemek programını sundu. 2022 yılında ise Star TV’de Ramazan Ayı boyunca yayımlanan Pelin’in Mutfağı adlı programını sundu. Karahan, anneanne tarafından Arnavut, anne tarafından Selanik göçmenidir. 2011 yılında Erdinç Bekiroğlu ile Barselona’da evlendi. Bu evliliği iki yıl süren Karahan, 2013 yılında boşandı. 24 Haziran 2014 tarihinde iş insanı Bedri Güntay ile Adile Sultan Sarayı’nda evlendi. İki evlilik yapan Karahan’ın son evliliğinden iki erkek oğlu vardır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti