Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Performans güzel ama hatalar kaybettirdi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde
Performans güzel ama hatalar kaybettirdi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı evinde 8. hafta maçında Darüşşafa Tekfen’i (DAÇKA) konuk etti. Maça hızlı başlayan DAÇKA olurken 5 dakikada 15-8 üstünlüğü ele aldı. İlk çeyreğin sonuna kadar da üstünlüğünü koruyan DAÇKA 21-18 ilk çeyreği aldı.
İkinci çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren DAÇKA yine ilk dakikayı önde götürdü. 37-31 devam eden ikinci çeyreğin son dakikasına 43-42’lik skorla girildi. 1 sayı farkla son dakikaya girilen ikinci çeyrekte DAÇKA farkı artırdı ve ilk yarı 50-47 tamamlandı.
Üçüncü çeyreğe de etkili başlayan yine DAÇKA oldu. 11 sayı farkı yakalayan DAÇKA ilk 4 dakikayı iyi değerlendirdi. 66-55 ile devam üçüncü çeyrekte Afyon Belediye hızını artırdı ve farkı 7 sayıya indirmeyi başardı. Üçüncü çeyrek 9 sayı farkla 71-62 DAÇKA üstünlüğü ile tamamlandı.
Son çeyrekte Afyon Belediye hızını artırdı. 3 buçuk dakika kala 81-80 önde girdi. Sonraki atakta DAÇKA tekrar öne geçti. Kovalayan Afyon Belediye son 3 dakikaya yine bir farkla 84-83 öne geçti. Son iki dakikaya DAÇKA 87-84 üstünlüğü ile girilirken McGee’den gelen 87-87 eşitliği yakaladı. Bu şekilde maçın son dakikasında karşılıklı sayılar ile girildi. Son saniyelerde atılan serbest atışlarda başarıyı yakalayan DAKÇA geriye düşmedi ve Afyon Belediye’yi 93-96 mağlup etti. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti