Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Personel konaklama vagonları alındı

TCDD 7. Bölge Müdürlüğü,

TCDD 7. Bölge Müdürlüğü, Demiryolu Bakım Servisi yol ve iş makinesi operatörlerinin çalışma mahallinde konaklama ve dinlenme ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla TÜVASAŞ Adapazarı Vagon Sanayi A.Ş.’de imal edilen Personel Konaklama vagonları teslim alındı.

TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri; Demiryol-İş Afyonkarahisar Şube Başkanı Ali Aydın ile Afyonkahisar Ali Çetinkaya Gar sahasına park edilen personel konaklama araçlarını birlikte inceledi. İncelemelerde; Demiryolu Bakım Servis Müdürü Teksin Geldi, Yol Mekanik Atölye Müdürü Serhat Akkurt, Yol Bakım Şefi Kürşat Demirağ ve İşçi Temsilcisi Sedat Acun da hazır bulundu.
KONAKLAMA VAGONLARI OTEL KONSEPTİNDE
TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri; Demiryolu hatlarında bakım onarım yapan yol ve iş makinesi personelinin zor şartlarda çalıştığını, bölge dahilinde sürekli çalışma mahallinin değiştiğini, dolayısıyla konaklama ve dinlenme imkanının sağlanmasının önemli olduğunu vurguladı. Sivri, personel konforu için jeneratör, iklimlendirme, çamaşır makinesi, ocak, termosifon v.s bulunduğunu belirttiği Personel Konaklama Araçlarının otel konseptinde olduğunu söyleyerek bu araçların personelde memnuniyet ve motivasyon oluşturması beklentisini dile getirdi. Demiryol-İş Afyonkarahisar Şube Başkanı Ali Aydın yol ve iş makinesi çalışanlarının evlerinden uzakta özveri ile çalıştıklarını belirterek, çalışanlara sağlanan bu imkandan dolayı çalışanlar adına Adem Sivri’ye teşekkür etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti