Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Peynirci: Gençlik manifestosu yayınlayacağız

CHP İl Gençlik Kolları

CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığına Caner Peynirci getirildi. Peynirci, yapacakları işler arasında ilk etapta gençlerin fikirlerinden oluşan çözüm odaklı bir ‘Gençlik Manifestosu’ yayınlayacaklarını açıkladı

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilen Caner Peynirci, yeni dönemde il siyasetine heyecan katmak istediklerini kaydetti.
İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine talip olduğunu belirten Caner Peynirci şöyle konuştu: “Bir süredir olağan genel kurul hazırlıkları süren partimizde nihayet bu çalışmalar neticelendi ve göreve talip olduk. Gençlik Kolları Genel Merkezimizin tensipleriyle bu göreve layık görüldük. Görevi devralır almaz ilimizde örgütümüze yakışır bir teşkilatlanmayı sağlayacağız. Yeniden üye kazanacak, gençliğin temel sorunlarına, kanayan yaralarına çare bulmaya çalışacağız. İlk etapta ziyaret turuna çıkıp gençlerin kaygı ve sorunlarını belirleyecek, bu sorunlar temelinde yine gençlerin fikirlerinden mütevellit çözüm odaklı bir ‘Gençlik Manifestosu’ yayınlayacağız. Bunu da hem siyaset hem iş dünyası ile paylaşacak, ülke sorunlarının çözümüne yeni fikirlerle katılacağız. Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk Nutuk’u yazalı bir asrı geçti. Biz Atatürk gençliği olarak halen onun çizdiği hedeflere ulaşamadık. Özeleştirimizi yapmak ve içinde bulunduğumuz durumu kabul etmek zorundayız. Ancak bu şekilde gençliğin ve ülkenin sorunları çözülebilir. Gençlik manifestosu ile temel sorunları tespit edecek çözüm yollarına dikkat çekeceğiz. Bu yola Ankara ziyareti ile başladık. Son söz olarak Afyonkarahisar’da da herşey çok güzel olacak. Bu değişim partimize, milletimize hayırlı ve kutlu olsun.”