Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pizza markası, peyniri Sütçüoğlu’ndan alıyor

Pizza markası, peyniri Sütçüoğlu’ndan alıyor
Pizza markası, peyniri Sütçüoğlu’ndan alıyor

Zafer Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle üretim kapasitesini artıran Sütçüoğlu Limited Şirketi, Türkiye çapında hizmet veren zincir pizza markasının mozarella tedarikçisi oldu

Zafer Kalkınma Ajansı’nın 276 bin 698 liralık desteğiyle İhsaniye’de kurulu fabrikada üretim kapasitesini artıran Sütçüoğlu Limited şirketi, büyük bir atılım yaptı. Sütçüoğlu şirketi, ZEKA’nın desteğiyle satın aldığı makineler vasıtasıyla mozarella peynirini dilimleyip küçük parçalar hâline getirdi. Bu yeni ürün, pizza üreticilerinin dikkatini çekti. Yapılan görüşmelerin ardından, Sütçüoğlu Limited şirketi, Türkiye genelinde hizmet veren bir zincir pizza markasının peynir tedarikçisi oldu.
MAKİNELER YENİLENDİ
Proje kapsamında Süt Pastörizatörü, Pas Depo Tankı, Kaşar Peyniri Küp Şerit Kesme Makinesi, Otomatik Dilimleyici, Gazlı Tabak Kapama Makinesi, Tartım Kontrol Makinesi İnk Jet Makinesi, Mozarella Haşlama ve Yoğurma Makinesi Mozarella Gramajlama Makinesi satın alındı.
“ŞİMDİ HASAT ZAMANI”
Sütçüoğlu Limited Şirketi Yöneticisi İbrahim Sütçü, ZEKA destekleri ile ilgili bir açıklama yaparak “Zafer Kalkınma Ajansı Odak Sektörler Grubu’nun açmış olduğu projeye başvurup, ‘Tohumduk, Toprağa Düştük, Filizlendik, Şimdi Hasat Zamanı’ isimli projeyi kazandık. 26 Haziran-26 Ocak tarihleri arasında bu projeyi uyguladık. 26 Ocak 2013 tarihinde bu projeyi bitirdik. Bizler bu projeye başvururken bu projede piyasada rekabet gücümüzü artırabilmek, pazarlama kapasitemizi artırabilmek hedefimizi koyduk. Bunu yapabilmek için de ürün çeşidinin artırılmasıydı. Ürün çeşidini artırdık. Pazarlama kapasitesinin artırılması maksadıyla piyasada daha iyi tanıtımının yapılması isteniyordu. Sektörde firmamızın daha iyi tanınmasını sağladık” ifadelerini kullandı.
ÜRÜN ÇEŞİDİ ARTTI
İbrahim Sütçü, ürün çeşidinin de artırıldığını vurgulayarak şöyle konuştu:
“Bugünkü noktaya geldiğimizde yaptığımız planlama ile ürün çeşidimizi artırdık. Daha önce 4 ürün çeşidimiz varken, şimdi 8 ürün çeşidine çıktık. Daha önceden müşterilerimizin bizden isteyip de çeşit olarak sunamadığımız ürünleri yapma imkânı kazandık. Firmamız kaşar peyniri üretmekte. Son zamanlarda kaşar peynirinin çeşidinin artırılması önemliydi. Biz de bu projeyle kaşar peynirinin küp ve şerit şeklinde mozarella peyniri yaptık. Kaşar peynirini dilimlenmiş olarak piyasaya sunduk, suda mozarella peynir yapma imkânına kavuştuk. Firmamız, proje öncesine göre daha iyi pazarlama kapasitesi olan bir firma oldu. Proje kapsamında 2 tane nitelikli elemanımız, iş imkânına sahip oldu. Hem kendilerinin iş imkânlarına kavuşmalarına sahip oldular. Bizlere faydalı olmaya başladılar. Bize pazarlamada kapasitemizi artırdı, ürün çeşidimizi artırdı. Daha iyi tanınma imkânına sahip olduk.”