Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Plastik Aşklar” sanatseverlerden tam not aldı

Afyonkarahisar’da tiyatro sezonu “Plastik

Afyonkarahisar’da tiyatro sezonu “Plastik Aşklar” oyunu ile devam ediyor. Ünlü oyuncu Oya Başar ve Begüm Birgören’in rol aldığı oyun sonrası Başar’ın performansı ayakta alkışlandı

 

Afyonkarahisar’da tiyatro sezonunu “Şifa Niyetine” adlı gösteriyle açan gazeteci Ömer Mazi, sezonun ikinci oyununu bir döneme damgasını vuran “Olacak O Kadar” ile fenomen haline gelen usta oyuncu Oya Başar’ın yer aldığı Plastik Aşklar oyunu ile devam ettirdi.
BAŞAR’DAN KADIN KÜLTÜREVLERİ PROJESİNİNE TAM NOT
TED Afyon Koleji sahnesinde Afyon’lu tiyatro izleyicisinin karşısına çıkan Oya Başar ve Begüm Birgören’in iki kişilik oyunu izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Oyun sonrası Oya Başar ve Begüm Birgören Afyonkarahisar Valiliği Kadın Kültürevleri yöneticileri ile bir araya geldi. Kadın Kültürevi Proje çalışmaları hakkında bilgi alan Oyuncu Oya Başar, “Her zaman kadınların yanındayım ve Afyonkarahisar’da hayata geçirilen Kadın Kültürevleri projesini çok önemsiyorum, destekliyorum ve ülke geneline yayılmasını umuyorum” dedi. Başar görüşmenin anısına fotoğraf çektirdi.
ECZACILAR, GÜNLERİNİ TİYATRO OYUNUNU İZLEYEREK KUTLADI
Plastik Aşklar oyununu Afyonkarahisar Eczacılar Odası yönetim kurulu üyeleride izledi. 25 Eylül Eczacılık Günü nedeniyle oda üyeleri aileleriyle birlikte tiyatro oyunu izlemeyi tercih etti. Oyun sonrası Eczacılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Canan Atlı, Oyuncu Oya Başar’a çiçek verdi.
BAŞAR: AFYON’DA HER
TABAKTAN LEZZET FIŞKIRIYOR
Oyuncular Oya Başar ve Begüm Birgören oyun öncesi Afyonkarahisar Gastronomievi’ne giderek Afyonkarahisar’ın yöresel lezzetlerini tattılar. Başar şöyle konuştu: “Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinde çok güzel yemekler yeme imkânım oldu. Ancak Afyon’da ki gibi her tabağından lezzet fışkıran bir mutfak görmedim. Her yemek bir birinden daha lezzetli ve güzeldi. Afyonkarahisar’ı gastronomi şehri olmasından dolayı kutluyorum ve bizi buraya davet eden Ramazan Seyman ve Zakire Şahin’e teşekkür ederek aşçıları kutluyorum.”
“YENİ OYUNLAR SAHNELENECEK”
Gazeteci Ömer Mazi yeni tiyatro sezonunda sahnelenecek oyunlar hakkında bilgi vererek şunları kaydetti: “Bugüne kadar Afyon’da bir birinden ünlü onlarca sinema, dizi ve tiyatro sanatçısını konuk ettik. Yeni sezona yine bomba gibi oyunlarla hazırlık yapıyoruz. Şu anda 6 oyunla tarihleri netleştirdik. 16 Ekim 2021 tariinde ‘Piknik Sepeti’ oyunu ile yine ‘Olacak O Kadar’ın efsane kadrosundan tanıdığımız Ahmet Çevik, Cengiz Güleryüz, Didem Sökmen, Serhat Atak sahne alacak. Yine Olacak O Kadar’ın kameraman Cevat Kellesi Sinan Bengir, daha önce Kaçamak Ya da Kaçamamak adlı oyunla Afyon’a gelen Yelda Alp’i Afyon seyircisi keyifle izleyecek. 30 Ekim 2021 tarihinde Suna Keskin, Melek Baykal ve Nedim Saban gibi tiyatronun ustalarının yer aldığı ‘Ahududu’ adlı oyun Afyonkarahisar tiyatro izleyicisiyle buluşacak.”
>> Hayriye CANER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti