Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Platform, dernek oldu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Platform, dernek oldu

2012 yılı Aralık ayında kurulan Afyonkarahisar Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Meslekte Birlik Derneği Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a nezaket ziyaretinde bulundu

Dernek Başkanı Mali Müşavir Mustafa Üreten başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Dernek Başkan Yardımcısı Mali Müşavir Abdurrahman Ködürgü ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Rasime Kıpırtı Fedakar, Ziya Coşkun Karadeniz, Hakan Peynircioğlu, Orhan Meral, Hatice Yonca Onur katıldı.
Ziyarette derneğin faaliyetleri ve kuruluş amacı hakkında Başkan Burhanettin Çoban’a bilgi veren Dernek Başkanı Mali Müşavir Mustafa Üreten, derneğin 2010 yılında platform olarak çalışmalara başladığını 2012 yılı Aralık ayında dernekleştiğini söyledi.
Derneğin, Türkiye Meslekte Birlik Platformu’nun bir üyesi olduğunu kaydeden Başkan Üreten, ülkemizin ve milletimizin değerlerini ve genel çıkarlarını göz ardı etmeden mali müşavirlik ve muhasebecilerin ulusal ve uluslararası düzeyde hak ettiği yere gelmesi için mücadele edeceklerini ifade etti. Tüm meslek mensupların dayanışma içerisinde yaşam kalitesinin yükseltilmeyi hedeflediklerini kaydeden Üreten, haksız rekabetten uzak, sağlıklı bir ortamda çalışmayı ve kalitenin arttırılmasına katkıda bulunmayı amaçladıklarını söyledi.
Derneğin, Afyonkarahisar’a ve hitap ettiği meslek çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Çoban, yönetim kurulu üyelerini tebrik erek, dernek çalışmalarında başarılar diledi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti