Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Play-Off devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Play-Off devam ediyor – Kocatepe Gazetesi
Play-Off devam ediyor

1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele 6 akım arasında sürüyor. İlk hafta oynanan maçların ardından galibiyet alan Döğer Belediyespor ve Evcilerspor liderlik koltuğuna geçti. 2 gol averajı ile 1. sırada yer alan Döğer Belediyespor ilk maçını Dazkırı Belediyespor’a 2-0 galibiyetle tamamlamıştı. 2. sırada yer alan Evcilerspor ise 3-2’lik skorlar kazandığı Gebeceler Belediyespor maçından sonra 3 puanla ayrılmıştı. Demirçevrespor ile Çobanlar Belediyespor berabere kalarak ilk haftayı birer puanla tamamlamıştı.
PLAY-OFF’TA
İKİNCİ HAFTA
Oynanacak olan ikinci hafta maçlarında bir maç cumartesi günü iki maç ise Pazar günü oynanacak. Cumartesi günü oynanacak olan maçta Evcilerspor ile Dazkırı Belediyespor karşı karşıya gelecek. Evciler kazanması halinde puanını 6’ya yükseltecek.
Pazar günü oynanacak olan iki maçın ilki saat 12.00’de başlayacak. Bu maçta Döğer Belediyespor ile Demirçevrespor karşı karşıya gelecek. Döğer Belediyespor kazanması halinde ise puanını 6’ya çıkaracak.
İkinci maç ise saat 14.00’te başlayacak. Bu maçta ise Çobanlar Belediyespor ile Gebeceler Belediyespor karşı karşıya gelecek. Kart cezalıları olan Çobanlar Belediyespor’un maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi