Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Play-Off tadında bir maç oldu”

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele
“Play-Off tadında bir maç oldu”

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor kendi sahasında ağırladığı Sakarya Büyükşehir Belediyespor’u 85-79’luk skorla mağlup etti. Bu maçın ardından yapılan basın açıklamasında konuşan Afyon Belediyespor’un başarılı oyuncusu Alican Güney, Play-Off tadında bir maç oynadıklarını aktardı.
“YAVAŞ YAVAŞ
TOPARLANIYORUZ”
Afyon Belediyespor’un Gediz Üniversitesi’ne karşı aldığı yenilgiyi değerlendiren Afyon Belediyespor Koçu Mehmet Kabaran, “Geçen hafta Gediz’e karşı kötü bir mağlubiyet aldık. Aslında bu bizim gerçek oyunumuz değildi. Ondan önceki hafta bir sakatlık ve moral bozukluğu çok etkilemişti bizi. Önce Gurur’un sakatlığı sonrasında da Marcus’un sakatlığı bütün oyun düzenimizi bozdu. Yavaş yavaş toparlanıyoruz artık” ifadesine yer verdi.
“HAK ETTİĞİMİZ
GALİBİYETİ ALDIK”
Afyon Belediyespor’un Sakarya Büyükşehir Belediyespor karşısındaki oyununu değerlendiren Koç Kabaran, “Bugün de gerçek oyunumuzu oynadık. Çok hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Her hafta söylüyorum, bu hafta da söylüyorum. Ben bu takımdaki oyunculara antrenörlük yaptığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Onlarla çalışmaktan çok mutluyum, onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Sakarya takımını da tebrik ediyorum, çok güzel bir maç oldu” şeklinde konuştu.  
“AFYONKARAHİSAR HALKINA TEŞEKKÜR
 EDİYORUM”
Salondaki atmosferden etkilendiğini belirten Afyon Belediyespor’un başarılı oyuncusu Alican Güney, “Play-Off tadında çok güzel bir maç oldu. Buraya gelerek bize destek veren ve bu atmosferi bize yaşattıkları için Afyonkarahisar halkına teşekkür ediyorum. İlk yarı tam istediğimiz gibi oynamasak da 50 sayı yedik. Ama ikinci yarı müdafaamızı sertleştirerek bunu telafi ettik.  Kazanmayı da bildik bütün arkadaşlarımı, teknik ekibi, Afyon halkını ve herkese teşekkür ediyorum. İnşallah daha da iyi olacak, daha iyi maçlar alacağız” dedi.  (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti