Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Play-Off’lar 27 Ocak’ta Başlıyor

1.Amatör Lig’de mücadele eden İscehisarspor, Sarık Gençlikspor, Çakırköyspor, Mahmut Köyü 1453 Gençlikspor, Dişli Belediyesi Hibritspor ve Evcilerspor ligi ilk iki sırada tamamlayarak Play-Off Grubu’na katıldı. Play-Off maçları ise 27 Ocak’ta başlayacak.

1.Amatör Lig'de mücadele eden

1. Amatör Lig’de mücadele eden takımlar arasında İscehisarspor, Sarık Gençlikspor, Çakırköyspor, Mahmut Köyü 1453 Gençlikspor, Dişli Belediyesi Hibritspor ve Evcilerspor gruplarını ilk iki sırada tamamladı. Play Off maçları  tek devre lig usulü ve Kocatepe Spor Kompleksindeki  sahalarda oynanacak. Play Off maçları sonunda ilk üç dereceye giren takımlar Süper Amatör lige yükselecek. Play-Off sıralamasında puanları eşit olan takımların derecelendirilmesinde Amatör Liglerde uygulanacak esaslar kitapçığının 3. bölüm 10. maddesi uygulanacak. 2023-2024 futbol sezonu sonunda Süper Amatör Ligi’nden BAL’a yükselen takımın yerine veya 2024-2025 futbol sezonunda değişik nedenlerle Süper Amatör Lig’den çekilen takımların yerine Play-Off sıralamasına göre diğer takımlarda süper lige çıkarılarak 2024-2025 futbol sezonunda Süper Amatör Ligin 12 takımla devam etmesine özen gösterilecek.

Oynanacak olan Play-Off maçlarının fikstürü 16 Ocak’ta yapıldı. Play-Off grubunun ilk haftasında Çakırköyspor Evcilerspor ile Mahmutköyü 1453 Gençlikspor Sarık Gençlikspor ile, İscehisarspor ise Dişli Belediye Hibritspor ile karşılaşacak.