Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Polat 2 hafta yok

Şanlıurfaspor maçını hazırlıklarına devam

Şanlıurfaspor maçını hazırlıklarına devam eden AFJET Afyonspor’da Polat Keklik, sol dizine aldığı darbe sonrasında sakatlandı. Tedavisine başlanan Polat, 2 hafta sahalardan uzak kalacak

 

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 16. haftasında ertelenen Şanlıurfaspor maçını 21 Ocak Perşembe günü oynayacak. Bu maçın hazırlıklarına devam eden AFJET Afyonpsor’da hafta içi idmanlar çifte çıkıyor. Hafta sonları tek idman yapan Jetler, haftayı maç gününe kadar tek antrenmanla geçirecek. Bugün son antrenmanını yapacak olan Jetler, yarın ter idmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak.
Öte yandan, son yapılan antrenmanda sol dizine aldığı darbe sonucu sakatlanan Polat Keklik’in tedavisine başlandı. Polat 2 hafta sahalardan uzak kalacak.
JETLER MAÇA
KAZANMAK İÇİN ÇIKACAK
AFJET Afyonspor, ligin 16. haftasında ertelenen Şanlıurfaspor maçına Perşembe günü çıkacak. Bu maça mutlak galibiyetparolasıyla çıkacak olan Jetler, hanesine 3 puan daha yazdırmanın peşinde olacak. 24 puanı bulunan Jetler, maçı kazanarak puanını 27’ye çıkarırsa 8. sıraya yerleşecek.
Ligin son sırasında yer alan Şanlıurfaspor ise maçtan en az bir puan hedefliyor. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti