Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Polis Amca’ları için futbol oynayacaklar

Bu haberin fotoğrafı yok
http://m.kocatepegazetesi.com/

Afyonkarahisar’da Türk Polis Teşkilatı’nın167’nci Kuruluş Yıldönümü nedeniyle, Polis Amca Futbol Turnuvası düzenlendi. Turnuvanın açılışı dün gerçekleşirken açılışa çok sayıda minik futbolcu katıldı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Polis Amca Futbol Turnuvası’nın açılışı dün gerçekleşti. Türk Polis Teşkilatı’nın 167. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle düzenlenen Futbol Turnuvası’nın açılışına çok sayıda okuldan minik futbolcu katıldı. Saat 10.00’da düzenlenen törene Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş da katıldı.

Toplam 24 takım yer alacak
Polis Amca Futbol Turnuvası’nda toplam 24 takımın mücadele edeceği açıklandı. Üçer takımın yer aldığı 8 grupta oynanacak olan Polis Amca Futbol Turnuvası’nda Perşembe günü çeyrek final, Cuma günü yarı final, Pazartesi günü de üçüncülük-dördüncülük ve final maçları oynanacak. Turnuvada 2001 doğumlu minik futbolcular şampiyonluk kupasını kazanabilmek için mücadele edecekler.

Turnuvanın başlama vuruşunu yaptılar
Toplam 24 takımın katıldığı turnuvanın başlama vuruşunu Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş birlikte yaptılar. (Kocatepe)